Tak to vypadá, že peněz máš dost

a hodláš je utratit ! Gratuliji!!
To bych teda obzory k výběru rozšířil. Ten Cort bych rozhodně být tebou vyskoušel, nejlépe Praha, Jungmanovo nám. Guitarpark. Jsou to výhradní dovozci Cort k nám a maj tam opravdu široký výběr. Tam strávíš brnkáním půl dne.
Ten Riger-Klos, co tam maj asi za 14 tis. taky hraje hodně dobře !
Jinak mě taky napadá Yamaha, na který se taky příjemně hrálo a jsou v tý Praze o patro výš ve stejným baráku. Takže to už máš na celý den.
Epiny mě osobně tedy moc nezaujaly, ale to je každýho věc.
Pokud tedy ti rozumím dobře, tak bys do ní vrazil skoro 20 tisíc?
Tak jestli jo, tak to už bych se kytarama prohrabával a hodnotil nejen zvuk, ale taky jak je mi která příjemná do ruky, jak je z výroby " poštelovaná" atd. I rozteče dvojic strun je někdy docela rozdílný, ale v ceně přes 15 tis. bych to celkový zpracování chtěl teda mít OK!
Ne aby to mělo krk jak nohu od stolu jako ta dvanácka gremona. Právě tuhle mrchu jsem totiž taky měl cca od r.92 do 96 ??. Pak šla z baráku- začala se prohybat , furt jsem ji šteloval.
Venku člověk stále ladil a ladil.
No ještě jsem ji solidně prodal, v komisi v Táboře, kdo ví jestli né tobě
Ale krk měla úplně hranatej a plochý hmatník- za chvilku bolela ruka jak prase!
No, já koupil z druhý ruky Ibanezku dvanáctku ( si 5 let starou) i s futrálem mi ji kluk nechal za 1.600,-. No nekup to, že !!
Tak vybírej, dej si načas a až mě přestane bavit, že bych ti ji tak za pětilitr prodal, co ty na to
Já bych byl spokojen a ty bys ještě 15 tisíc ušetřil !!! To by tě doma pochválili, co ?