hmmm táta na ni kdysi doma dřel a nadával, vzpomínám si na ten tvrdej sound co se ladil vždy do šílenýho kompromisu, dohmat byl fakt o ničem.
v tom OTK je to slyšet jede to jen ve středech ,nelíbí se mi ten zvuk, až moc vintage.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
mne se zase ten zvuk fakt libi...prave ze je takovej vintage...neoposlouchanej narozdil od zvuku klasicky western,nebo jumba kytar...v ruce jsem ji nedrzel,treba se na ni nehraje nejak extra dobre,ale ten zvuk je skvelej!pehve píše:hmmm táta na ni kdysi doma dřel a nadával, vzpomínám si na ten tvrdej sound co se ladil vždy do šílenýho kompromisu, dohmat byl fakt o ničem.
v tom OTK je to slyšet jede to jen ve středech ,nelíbí se mi ten zvuk, až moc vintage.
Coz Ondrej Jezek z OTK,kterej na tyhle kytary hraje a vlastni nahravaci studio jepehve píše:jsou různý místa kde hrát a na co - od hospod přes koncerty po recording studia...všude se setkáš s názorem na zvuk, záleží v jakým prostředí se pohybuješ.... tvrdit o zvuku že je skvělej muže opravdu kdokoli....měl by se pod to ale podepsat zvukovej mistr kterej ví co je dobrý a co ne, zvláště pokud jde o recording
Uživatelé procházející toto fórum: ...EDGE..., proudoveletadlo a 3 návštevníků