od Nero » 17.04.2010 21:10
No, což o to, Nero sem napíše, ale nevím, jestli pomůže...
Jde zhruba o to - můžu nějak tak porovnat D10 a Earth 200, na oboje jsem hrál, ale nikdy jsem neměl možnost je porovnat face to face. Co se týče zpracování, tak si ty nástroje v ničem nezadají, oboje to jsou velmi slušně postavený kytary, dle mého spolehlivý.
Rozdíly bych viděl ve zvuku, a to je podle mě subjektivní věc. Washburn mě bavil o něco víc. Nedokážu říct proč a v čem, ale bavil mě o něco víc než ta Cortka. Ten zvuk mi přišel o něco komplexnější, bohatší. Ty corty nezní špatně, ten zvuk sám o sobě zní dobře, ale přijde mi lehce vykuchanej. V konkurenci dalších 2 kytar, které budou mít plnější zvuk, se ty Earthy podle mě tolik neprosadí.
Shodou náhod jsem dnes byl na kytarách.cz a mj. jsem si vzal do ruky elektrifikovanou Earth 70 a i tu nižší verzi AD850 nebo jak to jmenuje. Ty kytary samo o sobě hrají moc hezky, ale něco jim chybí. A to něco je pro mě jako pro člověka, který se poměrně často dostane do skupiny 4 zároveň hrajících kytaristů docela zásadní. Bez plného zvuku se prostě ten nástroj neprosadí.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::
Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.
PetrPeter 1975 - 2008