Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Fender Kingman SCE

Klasické, jumbo, westernové, ...

Fender Kingman SCE

Příspěvekod jirkaTR » 14.12.2008 17:15

Ahoj lidi,hodlám koupit tuhle kytaru,máte někdo zkušenosti???Ste pro nebo proti.Sem už zkušenější hráč,hraju v několika hudebních seskupení country,rock a potřebuju vědět jestly je toto to pravý co hledám.Díky moc http://kytary.cz/fender-kingman-sce-ele ... 74:0:0:1:0

Ještě se mi líbí tento model ale vzhledem ke snímačům už by to nebyla kvalita kterou hledám

http://kytary.cz/fender-cd-110ce-elektr ... 74:0:0:1:0

díky moc za odpovědi
jirkaTR

Příspěvekod Atkins » 14.12.2008 18:15

Fuuj - to je ale "hybryd" :lol: :lol: :lol:
Prvni je oskliva, druha tuctova.

Ale ted vazne - jeste jsem nemel v ruce Fendrovku akustiku [elektroakustiku], ktera by za stejny peniz hrala alespon tak dobre jako nastroje konkurencni, takze pokud jdes po "znacce", kup si tu prvni :lol:
Pokud to ovsem myslis vazne, kup si kvalitni nastroj - LAG, Yamaha, Ibanez, dokonce i nektere Corty hraji lepe nez Fender :!: .

Jak se hezky cesky rika "sevce drz se sveho kopyta" - U Fendera to bohuzel plati bezezbytku - jeho akustiky proste nehraji - narozdil od Elektrik.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins

Příspěvekod jirkaTR » 14.12.2008 22:25

Jo jasně,ale tak na té první je sama osobě dobrá elektronika.Ta 4T má mikrofon i piezzo snímač.Ta druhá je trochu obyčejná ale můj zájem byl o tu první.A jak je tam řečeno je to ze série california která se dělá v usa,nwm no.Potřeboval bych někoho kdo si ji už zkusil.Jinak dík za tvoji odpověď
jirkaTR

Příspěvekod Nero » 14.12.2008 22:36

Ty Fendery jsem držel v ruce a žádnej zázrak to nebyl. Hrajou vcelku slušně, ale ne za tu cenu, podle mě se tam moc platí za nápis Fender.

Dle osobních zkušeností v téhle cenové kategorii můžu radit elektrifikované Ibanezy z řad AW a EW, popř. AEF.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Zpět na Akustické kytary