Fender za 6 bude podle mě jen pozlátko. Navíc si nedokážu představit že by javorová překližka zněla líp než masivní smrk.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Tak ten fendr mi minulý týden došel. Asi to bude prvotním nadšením, ale jsem hodně spokojen. Až bude čas, něco nahraju.
Profil na UG Bandzone AVE SKLEPMASTER ------------------- Cort Zenox Z-42(RM Colorsound + RM Custom) Randal RH50T (hlava) + 2x12 s Celestion Clasic Lead a 2x12 s Century vintage (boxy)
tak jsem něco nahrál. Je to takový polojam. Jelikož jsem to jel bez metronomu, tak to je katastrofa, ale zvukově snad pochytíš co a jak. Je to 50:50 záznam z výstupu kytary + nasnímaná kytara mikrofonem. http://soundcloud.com/ingondracsc/prvni-pokus
Profil na UG Bandzone AVE SKLEPMASTER ------------------- Cort Zenox Z-42(RM Colorsound + RM Custom) Randal RH50T (hlava) + 2x12 s Celestion Clasic Lead a 2x12 s Century vintage (boxy)
Teorge píše:Oops, looks like we can't find that page!
už jo.