![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Stana píše:Jime, máš za 1 !!!!! ...můžeš si to vybrat v naturáliích...Jo!!..máš vlastně vybráno------:-)
St
promiňte za staré qoute ale jano prosímtě jaký máš to jumbo od strunalu a jak si spokojena můžeš třebas aji PM chci novou akustiku a nevím jakou asi jumbo nojana píše:já bohužel vlastním jenom jumbo zn. strunal, na Furcha holt nebylotak aspoň pošilhávám po tom, na co hrajou lidi okolo...
byla jsem před pár dny doprovodit kamaráda, který si právě do brněnské provozovny šel vyzvednout akustiku upravenou na elektroakustiku (...krása, no), a výběr tam tedy je. jestli tam mají i ty stanfordy jsem si nevšimla (tedy: nekoukala jsem po značkách, nenapadlo mě hledat to), ale radši jsem na nic nešahala a rychle prchala, aby mě nenapadlo třeba ještě na něco začít šetřit...![]()
![]()
mimochodem ten snímač mu tam dali do druhého dne, to na mě taky docela udělalo dojem.![]()
ono asi fakt je nejlepší zajet do toho Brna, sice je to pro tebe z Ústí docela z ruky, ale jinde asi budou mít menší výběr... nebo zkus tu libereckou prodejnu, na kterou odkazujou na tom jejich webu, třeba taky něco najdeš...
K.U.B.S píše:Ahojte lidi, jsem tu nový, ale včera jsem prošel cele diskuzi o Furchách abych byl v obraze.Už asi rok koukám po kytarách více méně jenom po internetu a tak jich mám pár vyhlídnutých. Dlouho jseml váha mezi Martin D-28 ketrý je proste klasikou od Martina nebo také D-35kou od Martina...pak jsem ješte váhal žebych bral něco od Taylora, ale je to všechno hodně dráha záležitost, ikdyž bych měl zajištěn dovoz z U.S.A bez problému...hold chci říct to, že mi hlavně přijde hodně rizikové to že si tento nástroj nemůžu předem vyzkoušet než si ho koupím a pak platit min 30K za čistou kytaru bez snímače, která se mi možna nebude zvukově libit je hafo risk, protože hold i stejný model má často trochu rozdílný zvuk...No a onehda jsem narazil na to že v čechách se vyrábí super kytary, tak mě napadlo žebych si koupil něco od Furcha, zatím jsem na ní nehrál ale co jsem slyšel z videií tak jsem byl mile překvapen, hold uvidíme jak to bude v reálu.Hlavně mám dotaz, jestli nevíte zda li je možno si vyzkoušet v Brně na obchodě i vyšší modely o které bych měl zájem?Np 22 SR apod? abych tam nejel zbytečně hold nejsem z Brna.Jo jinak nevíte jestli třeba i někde jinde nemají Furchy na obchodech jsem z okresu Frýdek-Místek, takže něco poblíž třeba.Díky moc za odpověd a mejte se
K.U.B.S píše:Děkuji moc všem za užitečné informace, které jste mi poskytli určitě omrknu ten obchod v Frýdku mám to kousek maximálně bych ještě zajel do Brna...Tak se mějte lidi
stargate píše:K.U.B.S píše:Děkuji moc všem za užitečné informace, které jste mi poskytli určitě omrknu ten obchod v Frýdku mám to kousek maximálně bych ještě zajel do Brna...Tak se mějte lidi
Tak co jsi vybral za kytárku.Byl jses podívat ve Frýdku?Mají tam i D-22SR přibyli G-23-jky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků