![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Marek86 píše:...jaká nejmenší síla je mezní aby se struny daly pěkně ohýbat ale zároveň mi nevyluzovaly pazvuky jako tyto...
Marek86 píše: nemůžu to utahování třeba přehnat nějak si to moje zlatíčko poškodit?
Marek86 píše:Směrem nahoru prostor mezi strunama a pražcem zvětšuju? Nějak mi nejde do hlavy co se při tom s tím krkem děje, všechno vzhlíží tak nějak fixně že by mě v životě nenapadl takový postup....

Sadam.S píše: A celkově doporučuju aspoň zběžně projít to FAQ, na které je na (téměř) každé straně fóra nahoře velký odkaz. Je to opravdu bohatá a díky nerovi i velmi přehledně uspořádaná sbírka všemožných informací![]()
Marek86 píše:Sadam.S píše: A celkově doporučuju aspoň zběžně projít to FAQ, na které je na (téměř) každé straně fóra nahoře velký odkaz. Je to opravdu bohatá a díky nerovi i velmi přehledně uspořádaná sbírka všemožných informací![]()
Takovouhle sarkastickou reakci jsem přesně čekal, ale pokud se začteš i do mého prvního dotazu, zjistíš, že jsem ještě před hodinou o žádném seřizování krku neměl ani tucha.... Prostě jsem se dál zajímal když se mě tu tak ochotně ujali....
Ale jinak díky za vysvětlení principu toho dotahování.
Marek86 píše:Tak kytara už zní jako kytaraDěkuji všem za rady
Ale edge má pravdu v tom že je to bláto, tak nějak to zní jednotvárně, hned jak budu moct zajdu do hudebnin pro nějaký ty jedenáctky jak jste mi tu poradili
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník