![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Ještě zkus kytary Vitaso, Hanika (ale to chce min 14 000 Kč) nebo nějakou tu španělskou značku (Manuel Rodrigues)

hrac30 píše:Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem kytary. Líbí se mi vybrnkávačky jako Tears in Heaven nebo Hotel California a td. klasikej rock/blues velkou inspirací je Naudo takže myslím, že klasická kytara by na toto byla nejvhodnější.
Mám ale dilema s krkem – nevím zda je na tento styl hry nutné mít nulták 52-50 či stačí 46-43 – zahraju na oboje jen nevím co je tedy vhodnější do ,,budoucna,, na zlepšení a rozvoj hry v tomto stylu.
Takže krom toho krku konkrétním požadavkem je spodní výkroj – na tom trvám. Asi zlozvyk z ele. sedla by mi užší kytara. Snímač by byl plus. Cenu bych si představoval kolem 10.
Ještě se chci zeptat zda se dělají klasické kytary taky s výztuhou krku na seřízení prohnutí – zatím sem takovou neviděl, ale nikdy jsem se o to nezajímal.
Zatím sem našel něco jako La Patrie Concert CW nebo Fender CDN 240SCE nebo něco od Ibanez a – tím výřezem se dost zužuje okruh. Díky
hrac30 píše:Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem kytary. Líbí se mi vybrnkávačky jako Tears in Heaven nebo Hotel California a td. klasikej rock/blues velkou inspirací je Naudo takže myslím, že klasická kytara by na toto byla nejvhodnější.
Mám ale dilema s krkem – nevím zda je na tento styl hry nutné mít nulták 52-50 či stačí 46-43 – zahraju na oboje jen nevím co je tedy vhodnější do ,,budoucna,, na zlepšení a rozvoj hry v tomto stylu.
Takže krom toho krku konkrétním požadavkem je spodní výkroj – na tom trvám. Asi zlozvyk z ele. sedla by mi užší kytara. Snímač by byl plus. Cenu bych si představoval kolem 10.
Ještě se chci zeptat zda se dělají klasické kytary taky s výztuhou krku na seřízení prohnutí – zatím sem takovou neviděl, ale nikdy jsem se o to nezajímal.
Zatím sem našel něco jako La Patrie Concert CW nebo Fender CDN 240SCE nebo něco od Ibanez a – tím výřezem se dost zužuje okruh. Díky
ja si to treba uplne nemyslim. ale budiz, nechme to tak, taky dobre.hrac30 píše:Líbí se mi vybrnkávačky jako Tears in Heaven nebo Hotel California a td. klasikej rock/blues velkou inspirací je Naudo takže myslím, že klasická kytara by na toto byla nejvhodnější.
to je tezko rict. nutne to urcite neni ... naopak si dokazu predstavit drobnou vyhodu pri tlumeni vedlejsich strun na uzsim krku. btw ... "uzsi" muze znamenat treba 48mm.hrac30 píše:dilema s krkem – nevím zda je na tento styl hry nutné mít nulták 52-50 či stačí 46-43
hmm... neco takoveho jsem videl u kytar Ortega Thinline, mozna je to presne to, co hledas. maji i snimac, i vyrez, i uzsi krk, a nektere modely hmatnik s radiusem... akorat si nejsem uplne jisty, jestli to nebude nejaka cina/asie.hrac30 píše:konkrétním požadavkem je spodní výkroj – na tom trvám ... sedla by mi užší kytara. Snímač by byl plus.
delaji. a to i spanelsky spanelky ze spanelska vyrobeny spanelama.hrac30 píše:Ještě se chci zeptat zda se dělají klasické kytary taky s výztuhou krku na seřízení prohnutí – zatím sem takovou neviděl

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník