Nedávno jsem si sehnal kytaru podepsanou Robert Schneider, je z roku 1995 a chtěl bych se zeptat jestli něco nevíte o onom kytaráři? Jaké modely kytar dělal z jakého dřeva? Netušim jaká je její hodnota a jestli jsem nekoupil špatně. Díky
Millo
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Atkins píše:Je to slavný kytarářský rod z Lubů, stavějí klasické kytary z klasických materiálů (víc si o tom s dovolením načti, tak jako si najdi jejich stránky - lenochu).
Speciálizují se na nástroje mistrovské (přirozeně za mistrovské ceny) ale dnes také na nástroje koncertní až školní. Velmi okrajově staví také kytary westernové.
Z mého pohledu je rodová firma Schneider jednou z nejlepších v českých zemích.
Na zdejším fóru není Schneider obecně znám, neb valná většina zdejších uživatelů hraje (pokouší se hrát) na zcela jiné typy nástrojů.
Atkins píše::lol:A co Tě konkrétně na Robertovi zajímá? Velikost trenek? Sorry ale doost podivně položený dotaz. IMHO zeptej se rovnou u Schneiderů:
Schneider - making and repairing guitars master
Družstevní 508
351 37 Luby by Cheb
Czech rep.
E-mail: schneiderkytary@seznam.cz
A nemůže právě tohle být to, co ho zajímá? Který z nich to je a proč právě on?nity píše:robert je podle mě ten nejmladší (viz foto na jejich stránkách)..ale kdyby ses kouknul na ty jejich stránky, tak by tě asi mohlo napadnout, že dělaj jako tým, ne každej sám za sebe

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Jazzman píše:Aha a já myslel, že tohle je fórum...........Ti co si myslí,že nevědí se ptají těch, co si myslí, že vědí.
Na ventilování rozporuplných pocitů je, myslím, vhodné třeba fórum: Help24.cz
Když někdo mele hlouposti, stačí neodpovídat.
Pikus: Kolik jsi viděl "prasklých" Schneiderovek? A nebyly to jenom tak čistě náhodou "Schneiderovky", fabrický z Lubů?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků