![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Rendy píše:Asi to bude vypadat, že kopu za "svoji" značku, ale podle mě skvělý poměr cena - výkon je u téhle - http://shop.guitarpark.cz/Kytary/Akusticke-kytary/Westernove-kytary/Levoruke-kytary/183-Akusticka-Kytara-Cort-Earth-100-LH-NS.html.
Saghi píše:Radši zajeď do obchodu, a vyzkoušej tak 3 kusy. Zkontroluj zpracování atd. Přes net to radši neobjednávej!
Saghi píše:Radši zajeď do obchodu, a vyzkoušej tak 3 kusy. Zkontroluj zpracování atd. Přes net to radši neobjednávej!
Uncle píše:Pardon, ale nevidím důvod proč by se jednoduše nemohlo obrátit pořadí strun na pravoruké kytaře???

woro90 píše:Uncle píše:Pardon, ale nevidím důvod proč by se jednoduše nemohlo obrátit pořadí strun na pravoruké kytaře???
Třeba proto, že ta kytara není symetrická?
Gigiii píše:woro90 píše:Uncle píše:Pardon, ale nevidím důvod proč by se jednoduše nemohlo obrátit pořadí strun na pravoruké kytaře???
Třeba proto, že ta kytara není symetrická?
jo vypadalo by to docela zvláštně hrát a mít takovou tu destičku jak je pod ozvučnym otvorem nahoře(pardon, nevim jak se tomu přesně říká). Jinak mi i v obchodě řikali, že to nedoporučujou (prohodit struny).

woro90 píše:Věř tomu že o pickguard (to je ta věc pod ozvučným otvorem co je tam proti poškrábání trsátkem) vůbec nejde. Jde o kobylku a o žebrování. Obrácené žebrování by jen změnilo zvuk, ale obrácená kobylka by způsobila že by to krutě neladilo. Pokud sis toho totiž nevšiml, drážka na kobylkové sedlo je šikmá. A ani to kobylkové sedlo není symetrické.
Tom350 píše:woro90 píše:Věř tomu že o pickguard (to je ta věc pod ozvučným otvorem co je tam proti poškrábání trsátkem) vůbec nejde. Jde o kobylku a o žebrování. Obrácené žebrování by jen změnilo zvuk, ale obrácená kobylka by způsobila že by to krutě neladilo. Pokud sis toho totiž nevšiml, drážka na kobylkové sedlo je šikmá. A ani to kobylkové sedlo není symetrické.
Neříkej mu on, když to je holka
Woro má pravdu. Ale zase na druhou stranu asi nejznámější "otáčeč" kytar byl Kurt
Tom350 píše:Neříkej mu on, když to je holka

woro90 píše:Tom350 píše:Neříkej mu on, když to je holka
A jo, ani jsem nějak nezaregistroval kdo odpovídá, myslel jsem že to je zase strejdaTímto se omlouvám

...EDGE... píše:A Hendrix? Nehral tak taky, aspon obcas?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků