![]() |
![]() |
![]() |
|
|
9novi9 píše:A ty rozměry jsou nějak normalizovány ? Já jen abych věděl, co chci až pro to půjdu. Kolíky právě, když je tam dám a nejsou tam struny, tak vypadnou, jeden nebo dva tam zůstanou no...
jakub.kubaaa píše:9novi9 píše:A ty rozměry jsou nějak normalizovány ? Já jen abych věděl, co chci až pro to půjdu. Kolíky právě, když je tam dám a nejsou tam struny, tak vypadnou, jeden nebo dva tam zůstanou no...
Není nic snazšího než vzít do obchodu kytaru sebou.
Jinak ty kolíky nedrží na většině kytar bez strun, i když tam struny dáváš a natahuješ tak trošku vylézají ven - na tom není nic neobvyklého. Až struny budou natažené trošku víc, tak teprve kolíky rukou zamáčkneš a už budou držet.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Tvá slova zde vyřčená do kamene tesati - už jsem se chystal napsat to samé, než jsem dočetl na konec. Struna za ten kolíček nesmí tahat, ten je tam jen od toho, aby zúžil otvor tak, aby kulička neprošla. Ta se má opírat z jedné strany o vrchní desku zevnitř a z druhé strany o bok kolíčku, tam kde má drážku. Já mám třeba volnější kolíčky rád, aspoň nikdy není problém je při výměně strun tahat ven. A při hraní vypadnout nemůže, drží ho právě ta kulička struny, která na něj ze strany tlačí.
Sounder není zrovna proslavený dobře usazenými pražci, spíš naopak. Pěkně se to u nich fláká. Ale za tu cenu... Přebrousit, vypilovat korunky, dopilovat nultý a nazdar.
Ta kobylka může být z čehokoli, u Staggu jsem viděl černě natřenou javorovou (nebo z něčeho takového, prostě tvrdší světlé dřevo), tady to bude asi to samé. Ostatně stejně jako u spousty lubských Cremon.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Ol'Dawg píše:Vypadá to asi nějak takhle:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník