![]() |
![]() |
![]() |
|
|
fru píše:tak nějak mi vrtá hlavou, proč dávat 3,5t za překližku, když můžu mít masivní vrchní desku.
fru píše:tak nějak mi vrtá hlavou, proč dávat 3,5t za překližku, když můžu mít masivní vrchní desku.
jastud píše:fru píše:tak nějak mi vrtá hlavou, proč dávat 3,5t za překližku, když můžu mít masivní vrchní desku.
No pokud bude mít ta překližková lepší zvuk a bude se na ni líp hrát tak proč ne? Masiv se nerovná automaticky lepší kytara.
fru píše:jistě, ale obecně to platí. Překližku je třeba pečlivě vybrat.
Nero píše:fru píše:jistě, ale obecně to platí. Překližku je třeba pečlivě vybrat.
A masiv snad ne?
fru píše:Nero píše:fru píše:jistě, ale obecně to platí. Překližku je třeba pečlivě vybrat.
A masiv snad ne?
jistě, ale normální polomasiv Cort bude mít menší výskyt vad, třeba na křivý krk.
Můj názor je, že pokud mohu mít za podobnou sumu ucházející polomasiv, budu se snažit vybrat tu nejlepší kytaru bez ohledu na to, z čeho je vyrobená. I kdyby byla z plastu.fru píše:Vzdyt jo a proto bych se vratil na zacatek s tím ze pokud mohu mit za podobnou sumu uchazejici polomasiv, nebudu se snazit vybrat tu nejlepsi preklizku. Muj nazor![]()

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
A proto už léta dělá Ovation roundbacky z kdečeho. Ono to je totiž jen na pověšení na zeď protože to nemůže hrát.fru píše:ucházející = dobrá. A pokud dobrou, tak nevezmu první kterou mám v ruce, ale taky treba ano. A gumovou/bakelitovou bych asi nechtěl, protože taková akustika nehraje

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:A proto už léta dělá Ovation roundbacky z kdečeho. Ono to je totiž jen na pověšení na zeď protože to nemůže hrát.fru píše:ucházející = dobrá. A pokud dobrou, tak nevezmu první kterou mám v ruce, ale taky treba ano. A gumovou/bakelitovou bych asi nechtěl, protože taková akustika nehraje

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník