![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rocky77 píše:Skládací kytaru teď dělá Furch - http://www.furch.cz/cz/littlejane/radalj11sr.php Je to zajímavé, ale na hraní bych si to nepořídil...to skládání podle mne musí zákonitě dělat neplechu ve zvuku, ladění atd.
Jinak se dělají "cestovní" kytary, např. Cort Earth Mini, Taylor Baby atd., nebo pak úplně minimalistické jako např. Martin Backpacker nebo Washburn Rover...

John M. William píše:Ta cestovní kytara mi přijde ideální.
shoooter píše:John M. William píše:Ta cestovní kytara mi přijde ideální.
No mně to spíš přijde jako, že se někdo zbláznil.
Pokud je ale priorita "cestovnost", je určitě ideální
Jinak, existuje myslim i něco jako "dětská kytara" se slušným zvukem že?
shoooter píše:John M. William píše:Ta cestovní kytara mi přijde ideální.

John M. William píše:shoooter píše:John M. William píše:Ta cestovní kytara mi přijde ideální.
Tak díky hi =) Tak já jedu hodinu vlakem, učení neni pro mně a já se prostě nudím nu.. =)
rocky77 píše:A nebo jak psal Atkins - zkus to ukulele...do vlaku ideální a jako doprovod ke kytaře se to dá taky použít...a zní to hezky...

John M. William píše:rocky77 píše:A nebo jak psal Atkins - zkus to ukulele...do vlaku ideální a jako doprovod ke kytaře se to dá taky použít...a zní to hezky...
Je to ale 4strunné ne? I když.. Bude to mít později větší využití než miniatura akust. kytary. =)
rocky77 píše:John M. William píše:rocky77 píše:A nebo jak psal Atkins - zkus to ukulele...do vlaku ideální a jako doprovod ke kytaře se to dá taky použít...a zní to hezky...
Je to ale 4strunné ne? I když.. Bude to mít později větší využití než miniatura akust. kytary. =)
Dělají se i 6ti a 8mi strunná ukulele, ale to je v našich končinách vzácnost... Navíc jsou to zdvojené struny jako např. u dvanáctistrunky...
Ale vzpomněl jsem si, že by pro Tebe mohlo být zajímací toto: http://www.dhn.cz/ukulele-6ti-strunne-gl-1-19134

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník