Oltec píše:Za deset tyček si můžeš koupit leda tak dětskou klofnu ( jenom snímač na akustiku příjde na 6až 7 tyček ). Ty kecy co se tady vedou sou k zblití, tady z toho fóra nebyl asi nikdo na ozvučeným normálním konciku nebo je to samej hluchej pakoš. Když se na jiným topiku řešilo ozvučení akustický klofny tak sem myslel, že si tady dělajá p***l s tím, že se glorifikuje podkobylkový piezo - opak je pravda - to snad nemůže nikdo myslet vážně - akustika (elektroakustika je technicky p i č o v i n a) lze nazvučit p o u z e mikrákem. Hratelný klofny (od třiceti tyček navrch) se zvučí kombinovaným snímáním tj. mikro 70% a deska max 30% a když má zvukař slušnou výbavu tak snímá jako h l a v n í základ 57 shurkou - nelze nahradit - ale snad možní audixem - ale já uznávám pouze tu shurku- ale zase jenom v první řadě pouze m i k r á k em. Rozepsal jsem se - ani to snad nepatří k tématu, ale je to tisíckrát vyzkoušená pravda a předpokládám, že to některej moderátor smaže ale na to ****!!!!!!. Mimochodem mám právě 41 a su asi nejstarší na tomto fóru , ale nemyslete si , že su mrtvej hraju a *** " osm dní v týdnu. (Akustika Furch - vyrobnená jenom přímo mě podle požadavku ,jediná v republice,elektrika Fender Telecaster Deluxe MN, Basa Jazz Bass USA Blizard, El. škopky Roland - Japan - žádná čína, Fender celoflaška dva aparáty plus kompletní ozvučovací aktivní aparát včetně digitálního mixu Yamaha, hraju ve dvou kapelách a další dvě zvučím.
Nero: Cenzurováno. Když se chlubíš, že jsi zde asi nejstarší, tak by ses podle toho taky mohl chovat.
Drsňák Oltec.Jako vždy.Ale máš pravdu.Mikrofon nic nenahradí ani v rockovější kapele.Je důležitý nastavit odposlechy tak,ať to nevazbí.Ve svých 41 letech jsem odzkoušel spoustu snímačů a faktem zůstává,že pod 5kkč nemá cenu uvažovat.Viz:Fishman,L.R.Baggs,B-Band to jsou ti lepší.Pokud se bavíme o el.akustice do 10kkč tak snad jedině Lag.Je to kytara netypická a proto zajímavá.Jinak Taylor 310 s ES-T snímáním(5-ti bodové snímače po celém těle zevnitř) cena 35kkč.Howg