![]() |
![]() |
![]() |
|
|

JohnyWM píše:čau,
elektroakustika je prostě akustika, do které namontujou piezzo snímač. Někdy taky nahoru na tělo dávaj ovládání (EQ, tónová clona, volume...) a to by mělo teoreticky měnit zvuk !
vorech6 píše:JohnyWM píše:čau,
elektroakustika je prostě akustika, do které namontujou piezzo snímač. Někdy taky nahoru na tělo dávaj ovládání (EQ, tónová clona, volume...) a to by mělo teoreticky měnit zvuk !
tak já sem eště neviděl elektrakutiku, která by to neměla. Jinak zvuk to mění docela brutální daj se s tim dělat nevídaný věci navíc kdy si eště pohraješ e EQ na kombu.
DaveMurray píše:Děkuji za efektní perfektní odpovědi. Právě mi o to jde, že bych na ni mohl doma něco nahrát do PC či hrát někde přes bednu, ale že by se dala využít i venku popř. ve vzdálenějších koutech světa, kam bednu nechci tahat (školní výlet), jako ekv. akustika bez připojení. No já jsem si to myslel, ale s Mejdny jsem vždy hrál se zapojenou a tak jsem se chtěl ujistit
![]()
A na závěr se dotáži, zda tohle je dobrá kytara pro střevně pokročilého začátečníka s dobrým poměrem cena/výkon (poměr té kytary, ne toho začátečníka): http://kytary.cz/cort-ad-850ce/HN102667/
Atkins píše:Vorech, řekl bych že autor postu měl na mysli změny akustické po instalaci těch elektrických serepatiček.
JohnyWM píše:Pasivní piezzo ? To snad neee......

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:JohnyWM píše:Pasivní piezzo ? To snad neee......
Ale ano, i to se dělá.
panedge píše:Uvědom si ,že slušná akustika stojí řekněme 6-7 tisíc aspoň.A je bez elektriky.A teď si představ,že tohle stojí 3 a půl a ještě je tam elektrika,takže sh*t nic víc.Čili slušná elektoakustika bude stát dejme tomu nějakejch 10-11 tisíc.Možná seženeš něco kolem 8-9.Každopádně vždycky bude hrát líp akustika za 5 než elektroakustika za 5.Nebo aspoň ve většině případů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků