Nero píše:James Neligan je podznačka Staggu, v podstatě jde o to, že už i lidi ze Staggu pochopili, že cokoli s nápisem Stagg kohokoli aspoň trochu zkušeného odradí, takže místo toho se snaží nahradit na nejviditelnějších místech toto slovo jiným nápisem - zde James Neligan...
Nicméně, prosím tě, Stagg nebrat, pokud to myslíš s hraním opravdu vážně. Ono existují samozřejmě i slušné kusy, ale je jich minumum a pochybuju, že bys na nějaký zrovna narazil.
A ta elektrika opravdu nebude výborná - rozmysli si, jestli to opravdu potřebuješ, i když samozřejmě pro nahrávání ku příkladu se to hodí. Jinak to je na nic, protože samotná kytara hraje dost nahlas.
Pokud máš dva tisíce navíc, tak je přidej a vyber kvalitnější nástroj.
S tou elektrikou souhlasím, ale několik těchto kytar jsem v ruce měl a vypadá to, že Stagg šel s kvalitou nahoru, nebo aspoň u těchto středních řad. Zase až takhle kategoricky odmítat tuto značku mi přijde scestné. Jedna z těchto kytar mě dokonce vyloženě nadchla, ačkoli jsem nebyl ovlivněn psychoakustikou, protože jsem nevěděl že je to Stagg. Pokud to zkoušíš s tím, že to bude hrát mizerně, protože je to Stagg, ono to hrát mizerně bude, ale proto, že to od toho čekáš. Hodně toho je v prstech a v neobjektivitě poslechu.
Pokud hraje dobře, bral bych ji i kdyby na ni bylo napsáno Dimavery. Ale tu elektriku bych nebral, kdyžtak si za pakatel necháš jen instalovat piezosnímač a jackový kolík na popruh, staggovská elektronika je vážně mizerná.