![]() |
![]() |
![]() |
|
|
F.H. píše:Tak toto je Moje Hanka.
Tonda píše:F.H. píše:Tak toto je Moje Hanka.
mám úplně a přesně tu samou, a i stejně jetou, Cremona Luby typ 530CH, vyr.15.2.1971

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Heheč, já mám nádhernou 525, černý sunburst, lemovka na přední desce, z r. 1969
Jojo, to je ona - trochu jsem jí debordelizoval povrch, trochu doladil nultý pražec a je to výborná kytara na kalbyPepe.killer píše:Není to ta ode mě?woro90-1 píše:Heheč, já mám nádhernou 525, černý sunburst, lemovka na přední desce, z r. 1969ta byla z roku 69

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Jojo, to je ona - trochu jsem jí debordelizoval povrch, trochu doladil nultý pražec a je to výborná kytara na kalbyPepe.killer píše:Není to ta ode mě?woro90-1 píše:Heheč, já mám nádhernou 525, černý sunburst, lemovka na přední desce, z r. 1969ta byla z roku 69

...EDGE... píše:Ufff...nezaslouzily by si ty Seagully nove struny?
...EDGE... píše:Nebyt tak upatlana a osmatlana tak je to kocka.
...EDGE... píše:Ja jsem hral na necernou verzi a znelo to jak obrovska preklizkova hruska
uhmi píše:no zasloužila by si otřít vlhkým hadrem...jenomže si jednou zabrnkáš a je to znovu, to jsou holt černý kytary...
jakub.kubaaa píše:edit: Tak přemýšlim jestli to byla přesně takhle když to byla elektroakustika...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků