jirkatol píše:...EDGE... píše:No mozna jo, ale rozhodne bych to nehrotil.
Přesně,tečka mimo osu nehraje:-)
Jasný no,ale pocit je pocit,ten je taky důležitý...Ale zatím co hraju,se mi zdá že kytara je v pohodě...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jirkatol píše:...EDGE... píše:No mozna jo, ale rozhodne bych to nehrotil.
Přesně,tečka mimo osu nehraje:-)
Paris píše:ja bych se na koukl z jinyho pohledu - mozna, ze ta tecka mimo zpusobila, ze na tebe vysel dobry kus - kdo to videl zive a mel moznost vybrat jinou, mozna ji automaticky vyradil - a treba je zrovna tohle ten nastroj s dobrym zvukem. a kdyby nemel tu tecku mimo, uz by tam nebyl a ty bys dostal jiny, ktery tam zbyl kvuli tomu, ze se nelibil zvukove
Nicolas píše:woro90-1 píše:Pokud to má obyčejné flattop tělo, je to nejspíš jen topné dříví se spoustou vzpomínek. Zvuk obvykle nic moc až hrozný, hratelnost jak kdy, vzhledem k rovné kobylce nikdy úplně neladí h struna. Ale vydrží kdeco, moc neváží a téměř nevyčnívá přes obrys kletru. Mám dvě podobné. Zkus tu fotku někam vyvěsit, ať se podívám jestli je to ona.
Tak tady je Woro.Foceno na rychlo z mobilu,takže kvalita špatná,ale vidět něco jde.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Jednak můžou být v tahu struny a jednak ti téměř určitě drhne nultý pražec a možná i mechaniky. A možná máš špatně umístěnou kobylku, je potřeba to nastavit podobně jako se u kobylky nastavuje intonace posouváním kobylkových kamenů. Naladit se to dá, jen to dá práci.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Nádhera. Musí být i celkem hlasitá, co?
Šimi píše: Elektroniku a snímač v ní asi nevyužiju, ale co už...
Nicolas píše:woro90-1 píše:Jednak můžou být v tahu struny a jednak ti téměř určitě drhne nultý pražec a možná i mechaniky. A možná máš špatně umístěnou kobylku, je potřeba to nastavit podobně jako se u kobylky nastavuje intonace posouváním kobylkových kamenů. Naladit se to dá, jen to dá práci.
No,já si myslím,že na té kytaře už bude špatné úplně všechno.Myslím,že už toho má za sebou opravdu hodně
.Ale aspoň vím,co je to zač a že žádný klenot to není.Asi proto se o ni tata nepřihlásil:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků