jastud píše:Používám Martiny 11, Bronz 80/20 a nikdy žádný problém, 14 dní super zvuk, 3 měsíce se na ně dá hrát a pak je měním. Po těch 3 měsících je většinou v háji G a tlustý E (tupej zvuk).
Zcela stejná zkušenost
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jastud píše:Používám Martiny 11, Bronz 80/20 a nikdy žádný problém, 14 dní super zvuk, 3 měsíce se na ně dá hrát a pak je měním. Po těch 3 měsících je většinou v háji G a tlustý E (tupej zvuk).
woro90-1 píše:Za hodinu mrtvé struny, to nebude potem ale spíš tím, že v nich o pražce vymlel žlábky (prostě je roztřískal), ne?
Dandáš píše:Blbost, ruce se mi potí někdy až extrémně, až někdy musím otírat hmatník, a struny mi vždy hráli.Potem to nebude..
jakub.kubaaa píše:Zdravím,
stala se mi jakási zvláštní věc - po včerejšku jsem vzal kytaru do ruky, brnknu a tlusté E znělo divně. Tak nějak jakože utlumeně, nebyl ten zvuk vůbec pevný, takové blátivé, trošku tiché.
Tak jsem laboroval co se děje, sundal jsem jí, natáhnul znova a stále to dělalo to samé. A to jim je tak týden.
Natáhnul jsem tedy E ze starší sady (oproti svítivě bronzovým a neohraným ostatním tam vypadá už trošku načernalejším nádechem divně) a hned to hraje jak by mělo.
Čím to je? Jak je to možné? Jediná struna? Bez známky opotřebení?
PepaJosef píše:Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
Nero píše:PepaJosef píše:Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
Doufám, že ne jedny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků