Atkins píše: Akustiky od Gibsona, to je víceméně omyl.
I ty, Brute ?
Jako by nestačil Nero

jehož averze vůči všemu s nápisem Gibson je nepřehlédnutelná ..
Gibsony akustiky jsou především notoricky nekonzistentní, ale když se povedou, tak na ně nic nemá.
Ale to se týká jejich akust.kytar až od 50 nahoru.
Je fakt, že ten songmaker co měli v Musiccity Bohnice nestál za nic.. zvuk žádnej..vyhozený peníze; songmaker za 50 byl -pochopitelně- lepší, ale taky nic bůhvíjakýho..
Takaminy jsem vrátil 3 po sobě, a to byl jejich (skoro) topmodel. Ty 2 poslední měli blbě nalepenou kobylku - neladily oktávy

Ale akusticky moc dobrej zvuk (koa-sitka), akorát 2 měly dost ošklivýho vlka..a to tak že ten tón skoro nehrál..
Furch nebrat - první dojem výbornej, ale tenký vrchní desky - jen na prvotní efekt , boulí se.. všimněte si kolik lidí prodává na bazaru Furchy "ještě v záruce".. aby to stihli někomu vnutit.

Měl jsem 2 ale oba šly okamžitě pryč . Jo a taky dost kecaj: mě tvrdili, že používají "mahagon z Brazílie" a je to prachobyčejná sapele..
V týhle cenový ralaci zkus Martin 15ku, měli na Jungmaňáku ale už myslím nemaj.. sice je to taky (celo)sapele, ale kvalita zpracování 1A a zvuk fakt krásnej. Oni jí dřív dělali celomahagon (a dodnes píšou že dělají z obojího materiála, sap. i mahag.), ale na ten se teď už málokdy narazí..
To byla jediná kytara kolem 20 která se mi líbila..