Nero píše:Tak bych zapomněl na 70% výše řečeného, otevřel e-shop a kouknul se na ceny Cort AD-810 nebo 880, zároveň neřešil elektrifikaci nástroje a pokud ti to sedne do finančních omezení, tak pak bych vyrazil jeden z těch Cortů koupit.
Soundsation totiž určitě není akustika, která by k něčemu byla, Ibanez V mě v poslední době vždy silně zklamal (i když dříve jsem ho docela chválil, poslední 2 nebo 3 kousky, co jsem držel, nebyly nic moc), a elektroakustika v téhle ceně je blnost. 1) nebude hrát nic moc 2) až budeš v situaci, kdy bys elektrifikaci využil, tak ti bude jasné, že je koupit celkově lepší nástroj.
Bod 2) - přesně tohle jsem chtěl napsat taky. Na učení elektroakustiku nevyužiješ. Až ji budeš potřebovat, tak ti určitě nebude vyhovovat nástroj za 2500,-. Dal bych na rady nekupovat zatím elektroakustiku. Pokud nemáš v plánu hned začít zkoušet s dalšími hráči.
Začíná mě opravdu děsit stav hudebních nástrojů. Cena se tlačí za každou cenu dolů, protože to lidí chtějí. Ale nesmí se zapomenout, že nástroj je od toho, aby hrál. A ne od toho, aby vydával zvuky.

Elektroakustika za 2200,- je prostě naprostá blbost.To nemůže fungovat. Pokud budeš chtít něco co už trochu hraje a má to snímač. Tak se musíš posunou o několik tisíc výš. Vybírat se dá už od těch 6-8tis. Ale co je pod tím tak nemůže mít kvalitní elektroniku.
Fender JB my Hand made, Fokus Jazz bass+RM, kombo Ibanez SW65,...
Navštivte: www.h-quartet.wz.cz a folkuhudecu.wz.cz
RIP Petrpeter