pokud koupím Fendra za tak malou částku tak 70% ceny investuji do značky
to zas ne, myslim, ze to vychazi u srovnatelnych modelu na plusminus 20% (da se to presne spocitat, fendery se vyrabeji spolecne s nastroji dalsich znacek). otazkou spis je, jestli v ty tvy cenovy relaci bude neco dost zajimaveho k vyberu, protoze u jinych vyrobcu se da poridit uz velmi slusny polomasivni (s masivni ozvucnou a zadni deskou) nastroj...
ale at je to jak chce, stejne nakonec rozhoduje to, jak ti ktery nastroj zni a na jaky se ti lepe hraje ... a to zjistis az sam na miste...
...když budu tvořit přímý vstup a ne jen přes mikrofon podaří se mi zase o něco málo zlepšit kvalita mých nahrávek a i kdybych se pletl...
ja bych skoro rekl, ze se v obecne rovine pletes, primy signal z bezneho piezo snimace je oproti dobre nahravce mikrofonem jen ubohe skrnkani...
na druhou stranu, dost nastroju v tehle kategorii ma pomerne slusne kombinovane snimaci systemy (kombinace se snimanim mikrofonem), vyspele vlastni snimace a slusnou elektroniku, takze z toho ve vysledku muze lezt zvuk velmi pouzitelny...