Kytarou to určitě nebude, Staggy sice znějí, ehm, dost netradičně, a někdy mají sklon se po nějaké době kroutit (špatně vysušené dřevo), ale zkroucenou kytaru reklamuješ a jinak jsem neviděl ani jednu staggovskou kytaru, která by měla špatně rozmístěné pražce. Když to naladíš, ladí to. Za patnáct stovek nemůžeš chtít víc než zdravou konstrukci, slušný lak a dobře nabouchané pražce. Prostě něco, na co se dá hrát, ale zvukově to nebude žádný zázrak. Mám také levnou kytaru, Stamar KA-120, ve slevě za dva tisíce (doprodej + drobné kosmetické vady). hraje, ladí, je dokonce pohodlnější než kdejaká za 7k, ale zvukově je třítisícová. Struny s tím ale udělají hodně, mám na tom fosforbronzové Martiny a zní to slušně. Jinak k tvému dotazu na značku Stagg - je to čínská firma zaměřená na co nejlevnější produkci, což znamená, že se to vyrábí v obrovských sériích jako spotřební zboží a není to z moc dobrého dřeva. Povrchovká úprava ale vydrží všechno

Za patnáct stovek je Stagg možná to nejlepší co se dá sehnat, možná tady za to budu napadán, ale pořád lepší Stagg než Dimavery, Tenson nebo kytary z teleshoppingu a inzerce v časopisech.
Sečteno, podtrženo - pokud té kytaře nic není, čehož by sis asi všimnul, stačí ji naladit a bude to znít jak by mělo.