Ahoj všem hudebníkům. Předem chci říct, že jsem si pročetl snad celé fórum o koupi nové kytary pro začátečníky, ale o to větší mám chaos

. Je mi 33 let a konečně mám možnost splnit si sen a začít se učit hrát na kytaru. Do kytary můžu investovat zhruba 8000,-.Chtěl bych koupit španělku a naučit se hrát spíše klasiku, melodie z filmů,atd. Samozřejmě si chci okrajově zahrát i písničky k táboráku, ale to opravdu jen okrajově.

. Potřeboval bych někoho z Ostravy, kdo by byl tak moc hodný a ochotný a zašel se mnou vybrat a koupit vhodnou kytaru. Potřebuji, aby ji někdo vyzkoušel a řekl mi - tohle je kvalitní kytara, tu si kup

. Za odměnu zvu na oběd, kde bychom vše mohli probrat a rád si nechám poradit, jak začít. Opravdu jsem si toho přečetl hodně, ale nechci, aby mě nějaký prodavač ukecal na něco, čeho bych pak litoval. I když věřím, že se najde spousta poctivých prodejců, ale sichr je sichr. Četl jsem si tady, že každý kus je jiný, takže mám strah, že natrefím na nevyvážený kus a nepoznám to... Nebo mám jen vybrat typ a koupit ji bez obav? Fakt nevím. Najde se tedy nějaký dobrovolník?

Moc děkuji. besttom