![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Nicolas píše:Tak mám objednáno,kytara Washburn WD7S + trsátka Brain nylon 0.88.Tak jsem zvědavý a zároveň v napětí,aby dorazilo bezproblémové zboží
Nicolas píše:Určitě,když jste mi věnovali své cenné rady,tak až to dojde,tak to hned blejsknu a pochlubím se.akorát jsem myslel,ze by to mohlo dorazit i dnes při troše štěstí,ale zatím se k tomu vůbec nedostali,takže dnes si asi nazadrnkám:-).
džetro píše:Krk musí být prohlý, zkontroluj tak že zmáčkneš strunu na prvním a 14 pražci a nad osmým by měla být tak půlmilimetrová mezera. Prohnutí jde seřídit výztuhou v krku ale s tím počkej na kamaráda, tak na dálku se nedá radit) Škrábanečky můžou být ze zkoušení kytary v obchodě, nedělejme si iluze o našich obchodnících, už to že ti to přišlo v jiné krabici je známkou toho že se na ni hrálo, nicméně bych to neřešil. A gratuluju ke koupi.

woro90-1 píše:Ale prd, na tohle se nehraje - pokud by s ní něco bylo, vzali by ti ji zpátky i lehce poškrábanou, pokud by to nebylo nic co by bylo vidět na první pohled, a bez krabice. Těch bývá vew větších hudebninách nadbytek, protože dost lidí koupí k nové kytaře pouzdro, ve kterém si ji rovnou odnesou, a krabici nechají. Když kytara visí na krámě, semtam do ní někdo klepne zipem od bundy nebo jinou kytarou, to se prostě stane. Pořád jsou mi milejší drobné škrábance než třeba bublinky v laku (téměř na každé levné kytaře se aspoň jedna malá schovaná najde). A stejně si ji časem trochu poškrábeš, kdybys viděl tu moji...

woro90-1 píše:To je nevýhoda nákupů přes net - nevidíš důvod slevy. Pokud ti tyhle věci vadí, přeji pevné nervy a doporučuji neskuhrat zbytečně moc, některým lidem to připadá ohromně vtipné. Používaná z obchodu - ty jsi nikdy v takovém obchodě nebyl? To není tak, že by měli jeden kus vyhrazený jako předváděcí, všechny zněly naprosto stejně a po ozkoušení předváděcího kusu bys koupil jiný, identický, kus, vakuově balený, aby byl až do rozbalení jako když opustil výrobní linku. Na zdi visí od jednoho typu třeba i víc kusů, pro případ že by jeden z nich byl těžce podprůměrný, a zákazník si vždycky vybírá z toho, co visí. Teprve když se jeden kus prodá, vybalí se další a pověsí se na jeho místo. Pokud jsi chtěl kytaru, na kterou kromě dělníků v továrně nikdo nesáhl, měl sis ji objednat přímo z Číny.
Já jsem u své stamarky za boční tečky šejdrem rád. Na nich, na dvou drobných nerovnostech v laku a na bílých místech v lemovkách (imitace želvoviny) jsem ušetřil skoro tisícovku. A jediné, co se dá odlišit od provozního opotřebení, jsou ty tečky, a na ty při hraní vidím jen já nebo člověk, který mi kouká přes rameno. Přední tečky jsou sice horší věc, ale na první pohled a za ty peníze...
woro90-1 píše: A jediné, co se dá odlišit od provozního opotřebení, jsou ty tečky, a na ty při hraní vidím jen já nebo člověk, který mi kouká přes rameno..
Nicolas píše:Pozor,já myslím ty tečky,co jsou pod strunama přímo,nebo-li ty,kde jsou připevněné pražce,né ty jak kdyby na hraně kytary.Na hraně by mi to nevadilo,ale takhle to vidí každý,kdo se dívá a vypadá to strašně blbě a lacině...woro90-1 píše: A jediné, co se dá odlišit od provozního opotřebení, jsou ty tečky, a na ty při hraní vidím jen já nebo člověk, který mi kouká přes rameno..
Samozřejmě záleží na tom, jak moc mimo to je. Navíc nevidím nic špatného na tom, že sis za dané peníze koupil kytaru, která má sice nějakou tu kosmetickou vadu, ale pořádně hraje.woro90-1 píše:Přední tečky jsou sice horší věc, ale na první pohled a za ty peníze...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník