rocky77 píše:Nicolas píše:Nechci zakládat nové téma,tak se zeptám tady,protože mám tuhle kytaru o které je tady řeč.
Poslední dobou hraju trochu častěj,než bylo dřív,v průměru to vychází tak na hodinku až dvě denně a docela často se rozlaďuje.Docela často znamená že každé druhé hraní už se mi zvuk moc nepozdává a skutečně musím znovu ladit.Není to nějak o moc,+- 3,4 čárečky na ladičce,ale zase všechny struny většinou.
Je to normál,když hraju víc,nebo je někde nějaká chybka?
Každé druhé hraní myslíš obden, nebo každý druhý song??? Jinak může to být starými strunami, drhnoucím nulťákem, případně i ladící mechanikou... Ale nejvíc bych vsadil na struny... Jak je tam máš dlouho?
Každé druhé hrání myslím každý druhý hrací den,čili kdybych hrál každý den,tak zhruba obden.
Kytaru mám novou zhruba půl roku,takže minimálně půl roku tam struny jsou,ale jelikož byla kytara určitě na prodejně na zkoušení,tak možná rok tam třeba můžou asi být.Na některých místech je na strunách jak kdyby rez,ale jestli je to rez nevím,jsou to takové tmavší tečky,vypadající jak rez.
Tento týden chci právě koupit nové struny a do toho jsem teď zpozoroval poslední 2,3 týdny to časté rozlaďování,tak jsem chtěl i vědět,jestli se zaměřit i na něco jiného,nebo čím by to mohlo být...