Potřeboval bych najít kytaru na kterou se dobře hraje klasicky v rytmech, vybrnkávání i v baréčkách. nejlépe s oblým krkem kvůli dohmatu v baréčkách.
předem dík za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Jde mi o to že jsem si vymezil přibližně 8 000 na kytaru značky Yamaha
nevím jestli se mi vyplatí více klasická akustika nebo elektroakustika
Potřeboval bych najít kytaru na kterou se dobře hraje klasicky v rytmech, vybrnkávání i v baréčkách. nejlépe s oblým krkem kvůli dohmatu v baréčkách
golf33 píše:Super volba, ten Seagull, zvuk i zpracování perfektní. Pro mě osobně by byl asi problém vydýchat tu otřesnou palici, ale někomu se líbí, to je věc vkusu. Ale důvod nekoupit takový nástroj to asi není. V dané ceně super.
džetro píše:Za ty peníze by se mi víc líbila tahle i s kufrem http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =50&order=
rocky77 píše:Tak...zas na druhou stranu - ta kytara je použitá a je 9 let stará...takže ta cena mi přijde docela relevantní....
džetro píše:No proti mojí vypadá jako novái tak si myslím že cena je hodně dobrá, jen ten kufr stojí "dvojku" divím se že ještě není prodaná asi jsou všichni (možná oprávněně) opatrní, o peníze už přišla spousta lidí.
F.H. píše:ještě zkusim projít nějaké ty hudebniny a uvidíme jak to dopadne
Jester píše:Ta Yamaha, to je dané historicky. Já jsem před třiceti lety taky snil o Yamaze. Prostě tehdy jiné slušné akustické kytary u nás nebyly. Pokaždé, když jsem jel do Prahy, udělal jsem si výlet do Tuzexu na Plzeňský, kde jsem je tiše obdivoval ...
Jester píše:Ta Yamaha, to je dané historicky. Já jsem před třiceti lety taky snil o Yamaze. Prostě tehdy jiné slušné akustické kytary u nás nebyly. Pokaždé, když jsem jel do Prahy, udělal jsem si výlet do Tuzexu na Plzeňský, kde jsem je tiše obdivoval ...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník