Tak já do toho mlátím taky jenom chvíli, ale kytaru jsem mimo bezpečí domova nebral do ruky, dokud jsem neuměl akordů pět a k tomu čtyři rytmy

Když si tak vezmu, co jsem viděl po kempech u táboráků, také jsem neviděl nikoho kdo by (ve stavu, kdy byl schopný ujít pět kroků bez pádu na první pokus) neuměl vůbec nic a o to víc do toho řezal. Ale slyšel jsem akustický punk

místo bicích klacky, flaška od piva, nalezený kbelík a podupávání gládama, kytara jen jedna, ale zpěv v pivním čtyřhlase (unisono s proměnlivým laděním jednotlivých hlasů v rozmezí jedné oktávy). A kdybych našel někoho jak trhá struny na jednorázové kytaře, plete se v hmatech a nedomačkává, pozval bych ho na panáka a kytaru mu nenápadně vyfoukl, protože jsem o čundrkytaru přišel (ráno bych mu ji stejně asi vrátil, i když si takový člověk své kytary asi neváží tolik, jako ten, kdo s ní prolezl všechny hospody a odlehlé lavičky v okolí svého bydliště)... Ostatně, chybí mi v hlasování možnost "španělka s kovovými strunami", ten zvuk je nezaměnitelný. Zajímalo by mě, kolika lidem se zvuk tohoto barbarského nástroje s krátkou životností líbí.
No vidíš - já slečnu mám, ale trávím daleko víc času s kytarou, zatím mi to prochází