zdarek kluci
potreboval bych radu pri koupi bezdratu
mam v planu od znacky samson ten s lomenym jackem
nemate nekdo zkusenost s touhle znackou?
prosim o radu .velice dekuji za odpovedi.
CAGOBELO BASSOMENO
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Dark Axel píše:A trváš na bezdrátu?
Dark Axel píše:A trváš na bezdrátu?
Alesh píše:já jsem taky uvažoval o koupení toho bezdrátu ale jak to tady čtu tak nevim nevim... myslíte že by teda bylo lepší to koupit takhle jako zvlášť?
http://eshop.kytary.cz/AKG-Vysilac-pro- ... lace:0:1:0
http://eshop.kytary.cz/AKG-Prijimac-SR- ... 011304:Vys
ilace:0:1:0
keri píše:zdarek kluci
potreboval bych radu pri koupi bezdratu
mam v planu od znacky samson ten s lomenym jackem
nemate nekdo zkusenost s touhle znackou?
prosim o radu .velice dekuji za odpovedi.
CAGOBELO BASSOMENO
Steve Yzerman píše:Tento bezdrát vlastním přibližně rok, odehrál jsem s ním cca. 25 koncertů a ani jednou se mi nestalo, že by zeslabil signál, či uplně vypadl (Možná ho měl autor druhého příspěvku rozbitý, nebo vybitou baterii) a to vlastním jen 15-ti watové= kombíčko...
Nemůžu si na něj stěžovat, protože je pohodlné hrát "bez omezení". Hrál jsem s ním na vzdálenost do 10 m, a jak říkám, ani jedna špatná zkušenost.
Jedniné co mě překvapilo byla "žravost" baterie v přímači. Ale to jsem vyřešil nabijecí kvalitní baterií a jsem max. spokojen. Ještě jsem neměl možnost srovnání s jiným, takže asi tak...
Ale vím, že ke kabelu se zatím vracet nehodlám

DJmanasek píše:Steve Yzerman píše:Tento bezdrát vlastním přibližně rok, odehrál jsem s ním cca. 25 koncertů a ani jednou se mi nestalo, že by zeslabil signál, či uplně vypadl (Možná ho měl autor druhého příspěvku rozbitý, nebo vybitou baterii) a to vlastním jen 15-ti watové= kombíčko...
Nemůžu si na něj stěžovat, protože je pohodlné hrát "bez omezení". Hrál jsem s ním na vzdálenost do 10 m, a jak říkám, ani jedna špatná zkušenost.
Jedniné co mě překvapilo byla "žravost" baterie v přímači. Ale to jsem vyřešil nabijecí kvalitní baterií a jsem max. spokojen. Ještě jsem neměl možnost srovnání s jiným, takže asi tak...
jak dlouho asi vydrží baterie 2500mAh?
Alcarmo píše:DJmanasek píše:Steve Yzerman píše:Tento bezdrát vlastním přibližně rok, odehrál jsem s ním cca. 25 koncertů a ani jednou se mi nestalo, že by zeslabil signál, či uplně vypadl (Možná ho měl autor druhého příspěvku rozbitý, nebo vybitou baterii) a to vlastním jen 15-ti watové= kombíčko...
jak dlouho asi vydrží baterie 2500mAh?
Asi než se u Sweet home Alabama dostaneš k části "Big wheels keep on turning..."![]()
Ne, to by mě taky zajímalo, ono uprostřet koncertu měnit baterky je divný, by chtělo aby to vydrželo aspoň hodinu až hodinu a půl.

Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník