Aivn86//přesunuto do správné sekce
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

šak právě proto , pry to děla neplechu ve vyších hlasitostech ty levnější multiefekty...KIWI píše:Multiefekt má v sobě hodně zvuků, ale myslím ež se mnou budete souhlasit, že kvůli kvalitě je obvykle kterýkoli z nich těžce prosaditelný v kapele. Toho Bosse doporučuju, mám ho

852563 píše:šak právě proto , pry to děla neplechu ve vyších hlasitostech ty levnější multiefekty...KIWI píše:Multiefekt má v sobě hodně zvuků, ale myslím ež se mnou budete souhlasit, že kvůli kvalitě je obvykle kterýkoli z nich těžce prosaditelný v kapele. Toho Bosse doporučuju, mám ho
cenda píše:já vim že je to OT ale nechci kvůli blbosti zakládat nový téma... potřeboval bych efekt kterej mi tu basu zjemní do vybrnkávaček aby nebyla tak průrazná (a trochu se ty tony "slévaly") doufam že mi rozumítekterej by to mohl umět... doufam že tu nebude na debilní otázku blbá odpověď
852563 píše:KIWI bych se chtěl zeptat jestli ten odb-3 využiješ i na zkoušce a tak a jestli moc nesplyva s kytarou?
cenda píše:já vim že je to OT ale nechci kvůli blbosti zakládat nový téma... potřeboval bych efekt kterej mi tu basu zjemní do vybrnkávaček aby nebyla tak průrazná (a trochu se ty tony "slévaly") doufam že mi rozumítekterej by to mohl umět... doufam že tu nebude na debilní otázku blbá odpověď
aivn86 píše:cenda píše:já vim že je to OT ale nechci kvůli blbosti zakládat nový téma... potřeboval bych efekt kterej mi tu basu zjemní do vybrnkávaček aby nebyla tak průrazná (a trochu se ty tony "slévaly") doufam že mi rozumítekterej by to mohl umět... doufam že tu nebude na debilní otázku blbá odpověď
Možná bych zkusil nesahat hned po efektu, ale změnit rejstřík při hře na base. Tzn. že pravou ruku kterou vybrnákávš odsuneš od snímačů někam ke krku, klidně až nad něj. Pak tóny přestanou být tak ostré a dosáhneš toho co chceš...
852563 píše:asi vemu rači kompresor nebo chorus ja nevím
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník