Zdravím
Přemýšlel jsem nad koupí nějakého chorusu a docela mě zaujal tento kousek.Nemá někdo nějaké zkušenosti nebo nějaký lepší chorus za podobný peníz?
http://kytary.cz/digitech-bass-multi-ch ... 94:0:0:1:0
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:mislim ze Digitech sa kludne moze vyrovnat Bossu
KIWI píše:BUDAJ-31 píše:mislim ze Digitech sa kludne moze vyrovnat Bossu
Nesouhlasím.
BUDAJ-31 píše:KIWI píše:BUDAJ-31 píše:mislim ze Digitech sa kludne moze vyrovnat Bossu
Nesouhlasím.
preco?to ze si pocul jeden efekt a sa ti nepacil?od bossu som pocul skoro vsetky basove krabycky a od digitechu zopar a aspon podla mna je to take vyrovnane ale zalezi aky kto chce zvuk lebo napr medzi BOSS a DIGITECH overdrive je sakra rozdiel.Mislel som ze sa mozu v kvalite vyrovnat atd
KIWI píše:BUDAJ-31 píše:KIWI píše:BUDAJ-31 píše:mislim ze Digitech sa kludne moze vyrovnat Bossu
Nesouhlasím.
preco?to ze si pocul jeden efekt a sa ti nepacil?od bossu som pocul skoro vsetky basove krabycky a od digitechu zopar a aspon podla mna je to take vyrovnane ale zalezi aky kto chce zvuk lebo napr medzi BOSS a DIGITECH overdrive je sakra rozdiel.Mislel som ze sa mozu v kvalite vyrovnat atd
Já "som nepočul jeden efekt", napsal jsem tam "třeba kompresor"...Digitech má ten zvuk na mě moc takový zastřený nevím jak se tomu říká jestli chemický nebo nevím...neříkám že tvůj názor je špatný, jen že s ním nesouhlasím

Janus píše:Tak věřím že GT-10B má dobrý chorus bohužel GT-10B je mimo moje finanční možnosti

DJmanasek píše:Janus píše:Tak věřím že GT-10B má dobrý chorus bohužel GT-10B je mimo moje finanční možnosti
Šetři, šetři, nějaká ta brigádka a hned bude, akorát nesmíš chlastat furt
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků