SneG píše:A mate nekdo zkusenosti s pouzivanim kytarovych efektu na baskytaru?
S těma kytarovýma efektama bych byl opatrný, co já mám zkušenost, tak to celkem řeže spodky, dobré tak na pilu, ale ztrácí to basovou hutnost
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SneG píše:A mate nekdo zkusenosti s pouzivanim kytarovych efektu na baskytaru?
KIWI píše:Mám ten stejnej efetk jako hrushi a využití není moc. zaprvé se t ztrácí ve zboostřené kytaře a za druhé to opravdu ztrácí ten basový charakter. Ale třeba chorus se chci koupit....
Bobr píše:Já používám na basu EBS Octaver a je to super. Nesmí se to ale moc zneužívat. S těma efektama pro basu to ale chce opatrně.

insipid666 píše:já právě potřebuju brutální zvuk aby bylo slyšet to struhadlo!!!!spíš si myslím že potřebuju pořásnej apec ...
insipid666 píše:já právě potřebuju brutální zvuk aby bylo slyšet to struhadlo!!!!spíš si myslím že potřebuju pořásnej apec ...

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Zvuk, ze kterého vlajou nohavice, třesou se okna a hučí v uších, a to ve všech pásmech, udělá cokoli - pokud to je dost nahlas a postavíš si to reprákem k nohámO vhodné barvě zvuku se ale vždy mluvit nedá. Řekl bych že Pepe potřebuje lehký distortion, vytažené výšky, aby zvonily, a vytažené vyšší basy, aby to znělo agresivně a hutně a přitom to nebylo to němé nekonkrétní dunění ozývající se v tvrdších stylech smutně často. Přidat na 800Hz-2kHz a ubrat 200-300Hz, a pohrát si s pásmem okolo 500Hz. Hlavně to nepřehánět s úplným spodkem, jen to ničí uši a není z toho poznat co hraješ, jen že je to nahlas.
aivn86 píše:Moc se mi líbí ta změna názorůJak je člověk na začátku strašně "hloupej a naivní"
Nero píše:Lidi "rostou", to je normální... Pár let zpět zde skoro každý plodil poměrně šílené posty![]()
A pokud ještě jde o efekt pro vlající nohavice, doporučuju EBS OctaBass. Slyšel jsem ho přes Mesu Powerhouse a 4x10 repro, použitý Ibanez BTB, a to nohavice opravdu vláli
Nero píše:Hele, měl jsem ho chvíli půjčenej, hrál jsem ho i na horší basové (Ibaneu SW65), lampové kytarové (Mesa F-50), hybridní kytarové (Marshall Valvestate) i tranzistorové kytarové (Roland Cube) a vždy to znělo parádně.
Co se týče jeho ovládání a používání, zas tak tragicky bych to neviděl. Pracuje se s ním v pohodě, dobrý zvuk najdeš skoro hned.
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník