No... například mě stejně došlo, že efekty na base nedělají moc dobroty, pokud nehraješ nějaké psychedelické solo. Přemýšlel jsem nad zkreslením - ale dělal bych v kapele akorat rambajs... potom reverb - ale to taky nedělá dobrotu, páč to ten zvuk rozmazává a ztrácí to zřetelnost... Chorus je dobrý jak pro co - já to stejně jako doprovoďák nevyužiji....
Jediný efekt by mi pomohl k libějšímu zvuku - a to Compressor/Limiter (pro větší údernost). To moje kombo ten efekt má, ale neslyším skoro žádnej účinek

To je věc, co mě jako basáka na base štve: Nedá se to tak modifikovat jak kytara. U tý si dáš plno efektu a zní to prostě skvěle (pokud se to udělá dobře). U basy, jelikož je v uplně jiném pásmu to zní všecko prostě nepřirozeně (dle mého názoru).
A další věc co mě u basy štve je - že není slyšet na malých repráčcích - třebas u notebooků - kytaru uslyšíte na čemkoli, ale basa je prostě sviňa náročná na frekvenční produkci....
Baskytara je jako ženská, někdy je s ní fůra problémů a má vysoké nároky, ale bez ní to prostě není ono