![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Zejus píše:Zdravim. Budu poprve menit struny na base. A nevim jestli se ty struny taky maji namotavat jen na nekolik otacek, jako na elektrice, nebo cele aby se nerozladovaly.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Hegrik píše:jenom teda dodám, že bych na base měl už asi pětkrát zlomenej krk protože vždycky sundám všechny struny najednou a pořádně vyčistim hmatník
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Fotky!Durin píše:Sundal struny, vzal hadřík a stačilo aby na ten krk lehounce přitlačil a křup, krk byl v pr*eli.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Fotky!Durin píše:Sundal struny, vzal hadřík a stačilo aby na ten krk lehounce přitlačil a křup, krk byl v pr*eli.
woro90-1 píše:Fotky!Durin píše:Sundal struny, vzal hadřík a stačilo aby na ten krk lehounce přitlačil a křup, krk byl v pr*eli.
Durin píše:Kamarádovi se to stalo se Squier P-čkem. Sundal struny, vzal hadřík a stačilo aby na ten krk lehounce přitlačil a křup, krk byl v pr*eli.
Durin píše:Jako takhle. Řikám z toho, co jsem slyšel z různých rad a když mě v tom navíc utrdila ta kámošova baska, tak už to radši tak dělám a radim i ostatním. Člověk za to nic nedá a mám aspoň jistotu.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Ladí, ale stabilita ladění není taková, jaká by mohla být s dobře namotanou strunou.KIWI píše:a mam zase vyzkouseny ze i kdyz se natahne struna cela (ano vleze se to tam) tak baskytara normalne ladi.

woro90-1 píše:a nepopuješ
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník