![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:chcem as spitat ci nevadi ked mam basove kombo presne oproti mojj bnde.vse j na zemi a ked niekedy hram tak stane sa ze vykurim svoje 15W kombo trocha viac a vse sa mi v izbe trasie,aj PC.raz a msi talo ze som hral a zrazu srasne sa pomalil PC a ja nvm ci to bolo tym hranim a otrasmi alebo preto ze uz je faj stary
aivn86 píše:to že se ti teď něco třepe a předtím v jiném pokoji to nedělalo je způsobený rezonančními vlastnostmi všech věcí okolo. Každá věc prostě při určitý úrovni hlasitosti a nějaké frekvenci začne drnčet....
Nero píše:Kiwi, nepřeháněj!Ani Ibanez SW65 nehýbal skleničkama
BUDAJ-31 píše:chcem as spitat ci nevadi ked mam basove kombo presne oproti mojj bnde.vse j na zemi a ked niekedy hram tak stane sa ze vykurim svoje 15W kombo trocha viac a vse sa mi v izbe trasie,aj PC.raz a msi talo ze som hral a zrazu srasne sa pomalil PC a ja nvm ci to bolo tym hranim a otrasmi alebo preto ze uz je faj stary
garde píše:BUDAJ-31 píše:chcem as spitat ci nevadi ked mam basove kombo presne oproti mojj bnde.vse j na zemi a ked niekedy hram tak stane sa ze vykurim svoje 15W kombo trocha viac a vse sa mi v izbe trasie,aj PC.raz a msi talo ze som hral a zrazu srasne sa pomalil PC a ja nvm ci to bolo tym hranim a otrasmi alebo preto ze uz je faj stary
....nehnevaj sa budaj ale si fakt "KUS".....v skúšobni máme 486ku z roku 98, ak sa nato ešte náhodou niekto pamätá32MB RAM a 8giga pamäte.....púšťame si z toho cez spevový aparát pesničky a potom do nich hráme.....gitary, bicie a už teraz aj basa má slušné tlaky a compu to vôbec nevadí......
BUDAJ-31 píše:garde píše:BUDAJ-31 píše:chcem as spitat ci nevadi ked mam basove kombo presne oproti mojj bnde.vse j na zemi a ked niekedy hram tak stane sa ze vykurim svoje 15W kombo trocha viac a vse sa mi v izbe trasie,aj PC.raz a msi talo ze som hral a zrazu srasne sa pomalil PC a ja nvm ci to bolo tym hranim a otrasmi alebo preto ze uz je faj stary
....nehnevaj sa budaj ale si fakt "KUS".....v skúšobni máme 486ku z roku 98, ak sa nato ešte náhodou niekto pamätá32MB RAM a 8giga pamäte.....púšťame si z toho cez spevový aparát pesničky a potom do nich hráme.....gitary, bicie a už teraz aj basa má slušné tlaky a compu to vôbec nevadí......
no ja viem ale kd mi vtedy tak cudne akoby z otrasov zamrzol PC.nikdy nemrzne tak ale ked som len dohral prvu pesnicku tak uz sa mi to zdalo podozrive no
.annY:. píše:mno některé notebooky mají jakýsi lock na HD páč tomu prej nesvědčí když není vodorovně tak se to při pohybu blokne... ale co já vím tak to nijak výrazně poznat nejde a viděl jsem to jen u kámoše na notebooku...
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník