![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pavel2 píše:Vyber si ty se samarium cobaltovými magnety - jsou skvěle odstíněné a mají opravdu plný zvuk.
Dave3R píše:Ja su s tím zvukem taky spokojenej, ale vím že někdo říkal že u kytar sou ty snímače na mexikách nic moc, taky by mě zajímalo jeslti je to i u těch bas a nebylo by je lepší vyměnit za ty RM, přece jenom to nestojí tolik jako třeba SD...
Dave3R píše:A nevíte někdo, jak sou na tom tyhle snímače v porovnání s těma, co sou v mexickejch Fendrech ?
Jazzman píše:Pan Macho - R.M. Pickups umí dělat snímače, které částečně kompenzují nižší kvalitu nástroje. Myslím, že nové snímače do Focusů tam už kupovalo 1000 lidí, tak mu zkus napsat, co Ti nabídne. Mě zatím nikdy nezklamal a výměny snímačů ve Squierech a jiných nástrojích mých žáků jim vždy prospěly. Mám R.M. i na 2 ze svých dražších nástrojů, dělané na objednávku a nemám, co vytknout. U Duncanů může být problém, že více odhalí slabší dynamiku a méně harmonických, to není moc prospěšné zvuku.
Nero píše:Jazzman píše:Pan Macho - R.M. Pickups umí dělat snímače, které částečně kompenzují nižší kvalitu nástroje. Myslím, že nové snímače do Focusů tam už kupovalo 1000 lidí, tak mu zkus napsat, co Ti nabídne. Mě zatím nikdy nezklamal a výměny snímačů ve Squierech a jiných nástrojích mých žáků jim vždy prospěly. Mám R.M. i na 2 ze svých dražších nástrojů, dělané na objednávku a nemám, co vytknout. U Duncanů může být problém, že více odhalí slabší dynamiku a méně harmonických, to není moc prospěšné zvuku.
Z tohoto odstavce bych si teda moc nebyl jistý, jestli teda RM chválit nebo ne... Protože jestli podle tebe zastírají nedostatky nástroje, tak pak ani nemůžou umožnit kvalitnímu nástroji pořádně vyznít.
Jazzman píše:když mu řekneš na co to je, je schopen upravit snímač, například přidat závity. Já mám na Stratech, naopak, slabší snímače, dělané jinak, než jsou jeho sériové výrobky.

DJmanasek píše:Co jsem zkoušel, tak nejsou špatné, ale zdaleka nejsou tak dobré jako snímače pana Turzy... Kent Armstrong... To jsou snímače jak víno a za slušné peníze
DJmanasek píše:Co jsem zkoušel, tak nejsou špatné, ale zdaleka nejsou tak dobré jako snímače pana Turzy... Kent Armstrong... To jsou snímače jak víno a za slušné peníze
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník