http://eshop.kytary.cz/FENDER-Cotton-St ... ruhy:0:2:0
proč má třeba tento řemen provázky?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
aivn86 píše:Tak sundat jdou určitě jsou tam jenom prostrčený. Ale pokud bych ti něco měl doporučit. Tak bych radil přidej třeba ještě nějakou kačku a kup si řemen co bude co nejširší.... Basa je dost těžká a čím šitší pás tím pohodlnější...
Sami píše:aivn86 píše:Tak sundat jdou určitě jsou tam jenom prostrčený. Ale pokud bych ti něco měl doporučit. Tak bych radil přidej třeba ještě nějakou kačku a kup si řemen co bude co nejširší.... Basa je dost těžká a čím šitší pás tím pohodlnější...
Čím "šitší" pás tim pohodlnější? neřek bych, spiš "širší" tim pohodlnější![]()
![]()
rianonn píše:No, tak já teď viděl na jednom koncíku, jak si jeden týpek těma sňůrkama prodloužil popruh. Týpek měl basu někde pod kolenama, ještě k tomu Thunderbirda, nechápu, že na to vůbec něco zahrál...
Sami píše:aivn86 píše:Tak sundat jdou určitě jsou tam jenom prostrčený. Ale pokud bych ti něco měl doporučit. Tak bych radil přidej třeba ještě nějakou kačku a kup si řemen co bude co nejširší.... Basa je dost těžká a čím šitší pás tím pohodlnější...
Čím "šitší" pás tim pohodlnější? neřek bych, spiš "širší" tim pohodlnější![]()
![]()

KIWI píše:rianonn píše:No, tak já teď viděl na jednom koncíku, jak si jeden týpek těma sňůrkama prodloužil popruh. Týpek měl basu někde pod kolenama, ještě k tomu Thunderbirda, nechápu, že na to vůbec něco zahrál...
to josu ti punkový sráči co tam hrají na jednym pražcu...ti si můžou dovlit mít vyvrácenou ruku..
.annY:. píše:Nevíte náhodou kde by se dal koupit nějaký ten širší pás?.. Když to hledám na netu tak tam mají sice velkoryse pásy v sekci baksytary ale stejně tam mají jen kytarové... a nejlépe aby nebyl textilní nebo prostě z takové té blbé pásky...mě to řeže do ramena jak sviňa...
.annY:. píše:Nevíte náhodou kde by se dal koupit nějaký ten širší pás?.. Když to hledám na netu tak tam mají sice velkoryse pásy v sekci baksytary ale stejně tam mají jen kytarové... a nejlépe aby nebyl textilní nebo prostě z takové té blbé pásky...mě to řeže do ramena jak sviňa...

Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Jachym a 1 návštěvník