![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Quentino píše:mám takovej malinkej problém. vrchnejší ze šroubú kterí drží kytarový pás je uvolnený a nejde dotáhnout. dokud sem si toho nevšiml tak sem to nepřitahoval takže jsem nemohl pretočit závit. kytara má ješte pár mesícu záruční dob tak nevím zda-li pak to mám dát vyreklamovat. stalo se vám to už nekdy?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Na ten by sis právě vyvartal přesnou dírku a pak ho třeba podlepil a vrazil tam a můžeš do něj zase vrtat...já abych pravdu řekl, tak taky nevim co s tim, možná zkusit udělat směs lepidla a nějakejch dřevěnech odřezků nebo pylin a tim to zalátat a šroub tam začerstva znova našroubovat...těžko říct.Durin píše:vyhovující špalíček.
whisoure píše:Na ten by sis právě vyvartal přesnou dírku a pak ho třeba podlepil a vrazil tam a můžeš do něj zase vrtat...já abych pravdu řekl, tak taky nevim co s tim, možná zkusit udělat směs lepidla a nějakejch dřevěnech odřezků nebo pylin a tim to zalátat a šroub tam začerstva znova našroubovat...těžko říct.Durin píše:vyhovující špalíček.
Eizor píše:2) uděláš si směs těch pilin (nebo párátko) a s lepidlem to dáš do té díry - po vytvrdnutí tam našroubuješ šroubek (uděláš "novou" díru)
Tomas.Tajfun píše:To je fakt, když tam ta díra je, tak proč by nemohla bejt větší? A pak, až budeme u sedla, tak koupíme nový tělo a jedem od začátku.
shoooter píše:Trochu nechápu, proč tam prostě nedáte delší vrut?
Eizor píše:shoooter píše:Trochu nechápu, proč tam prostě nedáte delší vrut?
ono není až tak jednoduché sehnat šroubek, který tomu bude vyhovovat. Já ho osobně nenašel a to jsem prošel pět prodejen
shoooter píše:Eizor píše:shoooter píše:Trochu nechápu, proč tam prostě nedáte delší vrut?
ono není až tak jednoduché sehnat šroubek, který tomu bude vyhovovat. Já ho osobně nenašel a to jsem prošel pět prodejen
Předpokládám, že se bavíme o přišroubování buttonu od straplocku, nebo mi něco uniklo? Tam snad není nic speciálního, ne? Nechal jsem si dělat od soustružníka z nerezu na Taylora celej button s osazením závitem M6 a speciílní osazenou matkou pro zámek dunlop, a stálo to pakatel. Protože T tam má velkou díru, jako pro endpin, a nechtěl jsem jí zalepit. Mírně upravit vrut snad není problém, stejně ta hlava není prakticky vidět.
Eizor píše:
no a já si to nenechal soustružit. A přijde mi jednodušší to udělat, tak jak jsem psal. I když tvůj způsob je zřejmě lepší kvalitou
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník