![]() |
![]() |
![]() |
|
|
aivn86 píše:Jednou jsem se bavil s jedním basákem. A ten říkal, že prý dost kovový zvuk. Až mu to přišlo hodně. Ale víc nevím. Sám jsem je nikdy neměl.
BUDAJ-31 píše:Vedel by mi niekto povedat ake tvrde su struny ERNIE BALL SUPER SLINKY 45-100?Prip ake su tvrde ERNIE BALL HYBRIDY 45-105
KIWI píše:BUDAJ-31 píše:Vedel by mi niekto povedat ake tvrde su struny ERNIE BALL SUPER SLINKY 45-100?Prip ake su tvrde ERNIE BALL HYBRIDY 45-105
Ake tvrde? Co to znamena? (pokud ti jde taky o zkusenosti, tak super slinky jsem mel a moc spokojenej jsem nebyl)
Jaguar master píše:čau, potřebuju quick help. Mám basu Ashtona jsou tam asi rok už tovární struny, možná i více. Takže jsem se rozhodl koupit nové. Co by jste doporučily? Na basu hraje segra (je jí 15) a hraje asi půl roku. Chtěl bych něco co vydrží déle, nechcu furt kupovat nové struny (jak si kupuju já
co měsíc a půl). Takže nějaké rady? Cena tak 300-400...a pls ještě dneska večer, nebo zítra ráno
odpoledne je jdu kupovat a jestli nic nebude tak se rozhodnu na místě...no a moc výběr tady nemáme takže žádný dovoz z USA
Jaguar master píše:Tak struny jsem koupil dnes Framus Nickel ,040''...snad to bude oka. Borec říkal že prej je to to samý...
Nevim, ale na těch červenejch warvách zmizí fakt rychle...Jaguar master píše:No ale oka. Dneska mi segra řekla, jelikože na tu basu hraje, že se jí nelíbí ten zvonivý zvuk nových strunTak se ptám, jsou nějaké struny které "nezvoní"?
Jaguar master píše:No ale oka. Dneska mi segra řekla, jelikože na tu basu hraje, že se jí nelíbí ten zvonivý zvuk nových strunTak se ptám, jsou nějaké struny které "nezvoní"?
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník