![]() |
![]() |
![]() |
|
|
k0n0p píše:Leccos jsem si to tu pročet, ale koukám, že nikdo moc nepoužívá elixíry. Já jsem na ně dostal typ a jelikož jsem člověk, kterýmu občas struny reznou pod rukama, řek jsem si, že to s elixírama zkusim.
KIWI píše:Jinak tedka jsem objevil cerveny waricky...mam je tam uz nejakou dobu, ale zvu kse mi zda porad velmi dobre pouzitelny. Kdyz jsem tam mel poniklovany Fendry, tak jakmile se opotrebovaly, ten zvuk byl proste hroznej.
heczis píše:KIWI píše:Jinak tedka jsem objevil cerveny waricky...mam je tam uz nejakou dobu, ale zvu kse mi zda porad velmi dobre pouzitelny. Kdyz jsem tam mel poniklovany Fendry, tak jakmile se opotrebovaly, ten zvuk byl proste hroznej.
Ty levný ocelový? Mně vydržely asi tejden a přitom už od začátku vypadaly (a po chvíli i hrály) jako hodně jetý. Ale prej se dělají i nějaký podobný, na první pohled. Na Fendery jsem teda taky zatim neslyšel nic dobrýho, takže tomu bych věřil.
KIWI píše:Presne tak, ty levny, proto jsem ej prave vzal ze nebude problem je vymenit za mesic treba, ale uz je tam mam kolikatej mesic a samozrejem nejsou jak novy, ale chci rict, ze zvuk se da porad naprosto v pohode pouzit. To se mi tech Fendru nedelo...
Nero píše:Taky se podělím se svou skromnou zkušeností - nedávno jsem na Ibanezku (GSR-180 nebo kolik) natáhl na vyzkoušení Ernie Ball Extra Slinky Bass Nickel a s odstupem několikatýdenního užívání musím říct, že jsem nad míru spokojen.
Diedman píše:Ja mam struny D´Addario a nemuzu si ztezovat, nikdy uz bych jiny nekoupil, dlouho vydrzej a znej paradne.
adso píše:Nero píše:Taky se podělím se svou skromnou zkušeností - nedávno jsem na Ibanezku (GSR-180 nebo kolik) natáhl na vyzkoušení Ernie Ball Extra Slinky Bass Nickel a s odstupem několikatýdenního užívání musím říct, že jsem nad míru spokojen.
Mám Hybrid Slinky Bass a nezbývá mi nic jiného, než s tebou souhlasit. Konstatní zvuk po velice dlouhou dobu. I za poněkud nešetrného zacházení: v zimě u učitele jsem nucen hrát na dost prochladlý nástroj.
B1ker píše:Četl jsem snad všechny vaše příspěvky, asi si koupím ty červený Warwicky.
B1ker píše:Akorát bych možná ještě chtěl poradit jak tlustý je koupit. Vážně nevím jaký by pro mě byly nejlepší. Dík za rady
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník