![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Zajímá mě, jak to tady vypadá? Po novým roce bych zkusil taky otravovat, ale podle různých reakcí, nevim jestli uspěju.Ijen píše:Jo díky, domlouvám to zatím.
Já bych řekl, že jakýkoliv jiní než tyhle, kromě nějakejch stagg nebo harley benton. Zkus třeba tyhle http://kytary.cz/fender-7350ml/HN109750/. Vyzkoušej pár různých sad, nějaký najdeš.redyth píše:Zdravím, už dlouho sem na basu nedal jiný struny než červený warwicky, zvuk jde pryč do měsíce. Před i po hraní je čistím a pokud je to nutný, tak je i vyvařím, zvuk je pak +- týden skoro jako u nových strun, ale pak konec. Zkoušel sem všechny tloˇušťky a nakonec sem zůstal u 45. Teď chci vyzkoušet 50. Hraju metal a ladění máme drop C a chystáme se ještě víc podladit. Když hraju doma covery, který sou podladěný až na F, tak to už tam vážně není slyšet vůbec nictakže bych to viděl na 55+ ovšem nemám s tím žádný zkušenosti a potřeboval bych poradit nějaký ocelový struny, který vydrží dýl než měsíc intenzivního hraní. Zkoušky dvakrát týdně 2 hoďky plus každej den doma +- 3 hoďky cvičení.
Díky moc
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Tak to ti poradím nějaký struny min. 55. ocel a do ceny asi do výše tvýho cenovýho stropu....redyth píše:takže bych to viděl na 55+.....nějaký ocelový struny
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník