![]() |
![]() |
![]() |
|
|

ty vole !BUDAJ-31 píše:nie,krk sa nesteluje...len na kobylke si musis ponastavovat trak aby ti to pasovalo , aby si mal aky taky dohmat ale to sa steluje len vtedy ked chces dohmat nastavyt a podobne vecy...inak na mechanike sa nastavy ako ma byt struna napnuta
rehlo3 píše:ty vole !BUDAJ-31 píše:nie,krk sa nesteluje...len na kobylke si musis ponastavovat trak aby ti to pasovalo , aby si mal aky taky dohmat ale to sa steluje len vtedy ked chces dohmat nastavyt a podobne vecy...inak na mechanike sa nastavy ako ma byt struna napnuta
robis si srandu?ja uz vsetko mam vsetko viem aj naladit aj zasunut kabel a dokonca aj chytit trsatko len nastait prehnutie krku mi treba a neviem ci to treba so strunami ci bez strun alebo ci je to jedno a si pis ze sa steluje takym srobom hore co si myslis ze ten krk ma take pevne drevo?:d
cenda píše:tak je to něco přes měsíc co mam ty Elixíry a už sem mi začly celý loupat... ňákej igelit nebo co to to je... ale přijde mi že najednou hrajou líp
Alcarmo píše:cenda píše:tak je to něco přes měsíc co mam ty Elixíry a už sem mi začly celý loupat... ňákej igelit nebo co to to je... ale přijde mi že najednou hrajou líp
A nemělo se to před nasazením nějak sundat?
cenda píše:tak je to něco přes měsíc co mam ty Elixíry a už sem mi začly celý loupat... ňákej igelit nebo co to to je... ale přijde mi že najednou hrajou líp
jj,ma to bit proti korozii,ale ked sa to tak lupe tak to moc pomocne neniKIWI píše:cenda píše:tak je to něco přes měsíc co mam ty Elixíry a už sem mi začly celý loupat... ňákej igelit nebo co to to je... ale přijde mi že najednou hrajou líp
To je ta teflonová vrstva nebo co to je...ale jestli se ti to loupe![]()
rehlo3 píše:jj,ma to bit proti korozii,ale ked sa to tak lupe tak to moc pomocne neniKIWI píše:cenda píše:tak je to něco přes měsíc co mam ty Elixíry a už sem mi začly celý loupat... ňákej igelit nebo co to to je... ale přijde mi že najednou hrajou líp
To je ta teflonová vrstva nebo co to je...ale jestli se ti to loupe![]()
Nomak píše:právě já sem je měl na base, když jsem ji koupil sr505, pak sem nandal Warwicky a byly pro mě lepší, navíc mě sralo, že po nějakém čase se ten teflon začal odlupovat, já si raději koupim dvoje warwicky než jedny elixíry;-)
Zpět na Baskytarový hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník