Nedávno jsem si udělal radost a koupil bezpražec Rockbass by Warwick Streamer Standard - 1HB http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-st ... 54:0:0:1:0 Něco jsem nahrál na původní struny( tuším že tam byly červený Warwicky) a jelikož to dávalo hmatníku docela zabrat tak jsem koupil hlazenky Gallistrings jazz flat.
Má-li někdo z vás zkušenosti ať již s podobným nástrojem či strunami, tak bych rád znal jeho názor jak se tam ty struny mají vůbec nandat? Je možné, že by tyhle struny byli moc dlouhé? Protože na mechaniku se ve většině případů navinulo i to silnější bavlněné opředení, které by podle mě mělo zůstat před kolíkem. To jsem ještě půlku toho co by se mělo navijet musel ustřihnout aby se to vešlo vůbec na kolík. U Nejsilnější struny H se dokonce motala i plná tloušťka struny bez opředení a ta ten ohyb nevydržela a dokonce praskla v ohybu na kolíku. Struny nebyli levné, proto mě to dost zamrzelo. Má někdo zkušenost s reklamací strun? Má to cenu? A jak tedy na to a popřípadě jaké hlazenky zvolit když tyhle jsou moc dlouhé?Nebo nekvalitní? za 980Kč to ale zamrzí.