od DJmanasek » 17.05.2008 12:39
Můj názor..... je hovadina investovat do zesáku a mít špatnou basu, takže bych si koupil nějaké kombo s lineoutem, něco obyčejného na cvičení, a do basy bych investoval aspoň těch 5-6 tisíc.
Ale z těch dvou jednoznačně Jazzbass, je to taková univerzální basa.
A ty fokusy, není to špatný nápad.
EDIT: Taky jsem si koupil předtím basu za 4 litry, precission- kopii, a zesák za 5ku nějakého behringera (BX600). Zezačátku to hrálo slušně, ale postupně se zlepšjící se technikou ta basa prostě nestačila, hrálo to hnusně, mělo to nevyvážené snímače. To kombo za 5ku mám dodnes, k tomu basu asi za 20 litru (u nás tak za 30, to co mám v podpisu). A na kombo si nemůžu stěžovat, proto radši investuj víc do basy, ty fokusky fakt nejsou špatné, lépe řečeno nehrál jsem eště na špatně hrající fokusku (samozřejmě vzhledem k ceně.)
Naposledy upravil
DJmanasek dne 17.05.2008 13:42, celkově upraveno 1
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MVEffects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40