![]() |
![]() |
![]() |
|
|
J.K.R. píše:No nevim, kámoš má Adonis PB za 2 800 a s klidnym srdcem řikám, že něco tak otřesnýho sem neviděl. Snímač zaraženej hluboko do těla, tělo vyrobený snad z drcenýho papíru, ladící mechanika se postupně vyvrací z hlavy, poťáky vypadáváj z těla. Řikám vám, zlatý staggy.
KIWI píše:J.K.R. píše:No nevim, kámoš má Adonis PB za 2 800 a s klidnym srdcem řikám, že něco tak otřesnýho sem neviděl. Snímač zaraženej hluboko do těla, tělo vyrobený snad z drcenýho papíru, ladící mechanika se postupně vyvrací z hlavy, poťáky vypadáváj z těla. Řikám vám, zlatý staggy.
WowO adonise jsem moc neslyšel ale to co tu píšeš zní dost otřesně
aivn86 píše:Rehlo3 prosím napiš nám tu kolik jsi schopen dát peněz nahromadu. Mnohem víc ti tak pomůžeme.
Adonisku jsem držel v ruce jenom párkrát v obchodě. Kvalita opravdu odpovídala ceně. Nebylo to úplně nejhorčí, ale asi bych koukal trochu jinam..... Koukni na fokuskytary.cz. Mají tam docela často dobrý slevy. Asi by stálo za to se tam kouknout. Co já mám zkušenost tak jsou to dobré nástroje..
Adam1992 píše:wow rekl bych ze adonis dela celkem v pohode do zacatku za tyhle prachy je to luxus myslim ze na nauceni si nic lepsiho prat nemuzu no muzu treba nejakej fender jazz bass ale to pozdeji:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník