Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Bach BJB-01

Precission, Jazz, Modern, ...

Bach BJB-01

Příspěvekod Jassem » 14.01.2011 21:36

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat. Má někdo z Vás zkušenosti s touhle kráskou? :wink: Dobré, špatné, nemastné i slané...všechny mě zajímají :wink:

http://www.bachmusik.com/bach-bjb-01-mar-bk-relic_p1254

+ bych se chtěl ještě zeptat trochu OT (ale nechci kvůli tomu zakládat další topic jinde), něco jsem dělal s pickguardem a u toho se mi podařilo si nalomit úplně spodní tenkou vrstvu ze kterých je slepený tak jsem se rozhodl ji dát pryč. Tak se taky stalo, ale u potenciometrů a u vstupu jacku byl právě na tom nejižší plastu přilepený kousek fólie (alobalu), který tím pádem šel taky dolů. Víte o čem mluvím? Musí tam ta fólie být nebo se obejdu i bez ní?

Díky za všechny reakce :wink:
basák skupiny New Instructions

EPIPHONE Accu
TENSON Precision (mahagon)
YAMAHA ERG 121c

“We're not arrogant, we just believe we're the best band in the world.” - Noel Gallagher (Oasis)

Obrázek
Jassem

Věk: 19

Re: Bach BJB-01

Příspěvekod paby » 14.01.2011 21:56

Bach dělá celkem slušný baskytary. ale samozřejmě to neni nějakej top. ale spousta lidí má Bacha a jsou spokojení. a tahle vypadá že by mohla bejt taky slušná. když odchytíš dobrej kousek, tak to budou určitě dobře investovaný prachy :) ale samozřejmě počítej s tim že ti to nebude hrát jako nějaká basa za desítky tisíc korun. ale jo.. pokud chytíš dobrej kus, může to bejt fajn basa :wink:
Fender 50´Precision bass
Fender CD 280 SCE, Manuel Rodriguez C8
Behringer BX 1800
paby

Věk: 17

Příspěvekod Jassem » 14.01.2011 21:59

paby píše: ale samozřejmě počítej s tim že ti to nebude hrát jako nějaká basa za desítky tisíc korun. ale jo.. pokud chytíš dobrej kus, může to bejt fajn basa :wink:

To je jasná věc a já si ji samozřejmě uvědomuju :mrgreen: a tu svoji jsem ani nechtěl měnit než jsem narazil na tuhle :) asi v brzké době bude moje peněženka o něco lehčí :twisted: :mrgreen:
basák skupiny New Instructions

EPIPHONE Accu
TENSON Precision (mahagon)
YAMAHA ERG 121c

“We're not arrogant, we just believe we're the best band in the world.” - Noel Gallagher (Oasis)

Obrázek
Jassem

Věk: 19

Příspěvekod rene » 15.01.2011 13:56

Je to rozhodně lepší investice než značky typu stagg, dimavery a další klasiky. Jako Americkej Fender to holt neni ale za ty peníze ti to bude hrát líp než většina nástrojů se stejnou cenou.
PRS Soapbar II, Vox AC 30, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
rene

Příspěvekod paby » 15.01.2011 15:32

Můj kámoš si zrovna nedávno chtěl koupit Baskytaru za stejnou cenu jako ty, fakt je pravdou, že bach je do týdle cenový kategorie nejlepší volbou.
Fender 50´Precision bass
Fender CD 280 SCE, Manuel Rodriguez C8
Behringer BX 1800
paby

Věk: 17

Zpět na Baskytary