![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:A ten Bronco se dokonce dělá i v Hello Kitty verzi![]()
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Jo asi tak bych to viděl taky. Já bych si teda nenechal dělat na zakázku, ale souhlassim s vintage modified. Ten Jaguar by se ti mohl líbit.Tomas.Tajfun píše:No, myslím, že baskytary s krátkou menzurou nejsou hlavním trhákem trhu, takže je firmy dělají tak nějak aby je měly. Jestli ale máš opravdu specifické požadavky, zkus oslovit přímo někoho z místních výrobců. Nástroje od nich jsou kvalitní, nejsou předražené slovem Fender (apod.) a kontakt na ně tady na foru jistě seženeš. Popřemýšlej o tom, protože třeba ten Bronco bass vypadá lacině a asi je to tím jedním snímačem, který se dá vyměnit, ten nástroj na který hraje Uriah zase není úplně retro mojo a pod.
Takže doporučuji Squier Vintage Modified Mustang a trochu upravit a nebo nechat vyrobit na zakázku (a až budu mít peníze, tak si rozhodně nechám nějaký nástroj vyrobit.) Jenže se mnou je to těžký, já bych chtěl všechno
Miškus píše:hledám něco takovýho, přešel sem s kytary na basu a mám malý ručičky a velká basa mi tak uplně nevyhovuje. hrál jsem tuhle na danelectro longhorn 58 a to mi sedělo dost dobře.) tak prosim nějaký typy díík
barlaam píše:, podle mně když na kratší menzuru zahraješ lépe, tak trochu horší zvuk je všem nekde, naopak, kdyby si fidlal, ale s dobrým zvukem, tak by jim to jedno nebylo
barlaam píše:. Jinak obecně platí, že zvuk a kvalita hraní nezávisí na nástroji, ale na hráči. .
Moon píše:
S tím nezbývá než souhlasit. Přesto bych se do krátké menzury nepouštěl a do 33" už vůbec ne. Pokud vím,dělají se struny 32, 34, 36"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků