omluvte prosím hodně malý výběr značek více se jich sem nevešlo
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:no hej Cliff![]()
![]()
...este z vlastnej skusenosti..moj typ Yamaha RBX374.zatie peniaze hra celkom slusne a zapadne v akomkolvek style

Mar.thin píše:Já bych asi do ty 5ti strunný nešel . Slyšel sem že je to těžké se na to naučit hrát ? a nebo to není pravda ?

není to pravda ,navíc všechny basy se dělají i 4-strunné, ale na metal doporučuju tu 5-ku z vlastní zkušenosti, navíc si myslím, že je rychlejší na hraní.Mar.thin píše:Já bych asi do ty 5ti strunný nešel . Slyšel sem že je to těžké se na to naučit hrát ? a nebo to není pravda ?
fuj, to bych si nikdy nekoupil, to prostě není basa...teda podle mě aspoňkelley píše:Basák v bigbítu míval "pádlo" hohner B2A. Zvuk parádní a je tam aktivní elektrika... Určitě aspoň vyzkoušej. Pokud ti teda stačí 4-ka.
BUDAJ-31 píše:alebo skus znacku Ibanez.niektore kusy maju faj vydarene
KIWI píše:Ibanezy jsou slušný na metal, ale věřím spíš kusům od 10 nahoru...ale třeba GSR200 špatná taky není, ale na metal se moc nehodí...ty Corty nejsou marný...
garde píše:KIWI píše:Ibanezy jsou slušný na metal, ale věřím spíš kusům od 10 nahoru...ale třeba GSR200 špatná taky není, ale na metal se moc nehodí...ty Corty nejsou marný...
.......sorry ale práve rada gsr je dosť odveci aj 200 aj 205......nestabilné drevo čo ešte pracuje pokrúti sa.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků