od citizen.one » 21.11.2011 14:57
to je fakt hodne tezky takhle rict,
neni to tak davno co jsem treba za o neco malo vic prodaval refinished fretless precla z roku 73 a hrala jako prase, nakonec ji ma basak co hraje u Krause...
jinak za to co pises ,hrajou treba moc fajn kytary Lojzy Krajicka ze slovenska, maji zvuk nekde mezi preclem a jazzbassem, akorat trochu zastrenejsi a vic hrnou odspod...
osobne bych sel do Fendera, me se na ty jejich krky hraje fakt nadherne, mam rad ten zvuk...hlavne teda precla...
ale neco ti takhle vylozene doporucit je fakt dost slozity, kor jako univerzal, jedine snad muzu predat zkusenost s Warwickama, kdy mi vzdycky pripadaly takovy trochu tezkopadny, tvrdy, a ne tak muzikalni, na tvrdou muziku ty vysoky modely parada...ale na druhou stranu mi to rozhodne nepripalo super. Potkal jsem taky nekolik tech lacinejsich kolem dvaceti a musim rict, ze mnoho lacinejsich kytar hralo objektivne lip.
kazdopadne bych rozhodne!! doporucil bazar, kupovat novy nastroj nema snad uz vubec zadny smysl, aspon pro me obchod s novymi nastroji ztratil smysl jak u bas, tak kytar....
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej