čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300.
Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
. Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
. Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky

aivn86 píše:2 Bočoboč. Prosím přečti si pravidla chování na fóru: oznameni/uzivatele-t5038.html . Tím, že to napíšeš velkými písmeny si nepomůžeš. Nikdo to tak nedělá tak to tak nedělej ani ty. Pokud už tu stejno věc řešíš v nějakém jiném tématu tak není nutno kvůli tomu zakládat nové téma
BUDAJ-31 píše:ak by si chcel PB+JB tak urcite z tych PB by som bral Squiera.ale ak by si chcel takl predavam jednu PB+JB ktora hra dokonca lepse ako neajeke squiere a neni to china...
Mirus píše:bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
tak určitě to nebude úroveň staggu a podobně , ale já bych radši ze začátku šel do ibaneze,washburna,corta ... tyto tři firmy už jsou opravdu "firmy" a na začátek je to to nejlepší .. ještě taky squier či fokus samozřejmě .. takže ještě chvilku šetři , a pak si kup tady z kytar nějakou basu výše jmenovaného jména za 4,000kč +- a budeš vysmátej ..
bočoboč píše:Mirus píše:bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
tak určitě to nebude úroveň staggu a podobně , ale já bych radši ze začátku šel do ibaneze,washburna,corta ... tyto tři firmy už jsou opravdu "firmy" a na začátek je to to nejlepší .. ještě taky squier či fokus samozřejmě .. takže ještě chvilku šetři , a pak si kup tady z kytar nějakou basu výše jmenovaného jména za 4,000kč +- a budeš vysmátej ..
Tohle asi neni moc kvalitní že? http://www.lidlmusic.cz/katalog/baskyta ... -614100002
aivn86 píše:Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.
Koukám, že tam mají i PB. Takže na to koukni třeba tě to osloví.
bočoboč píše:aivn86 píše:Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.
A co tohle? http://www.kytaryonline.cz/multiefekty- ... 4S-Natural
bočoboč píše:BUDAJ-31 píše:ak by si chcel PB+JB tak urcite z tych PB by som bral Squiera.ale ak by si chcel takl predavam jednu PB+JB ktora hra dokonca lepse ako neajeke squiere a neni to china...
Ja mam ale jen 5 000Kč. takze na tvoji basu nemam sanci.
aivn86 píše:bočoboč píše:aivn86 píše:Já vím, že dost často mluvím o Fokusech. Ale zrovna teď mají fokusácký JB v akci za 3500,- A to není marná cena. Sám mám toho jejich JB doma a jsem s ním fakt spokojenej.
A co tohle? http://www.kytaryonline.cz/multiefekty- ... 4S-Natural
Je to ta stejná basa a levnější. Pokud pojedeš přímo do skladu v Petrůvkách u Třebíče tak si ji můžeš vybrat z velkého množsví stejných modelů. Prostě vybereš tu co hraje nejlíp. To se ti v normálním obchodě nestane.
http://www.fokuskytary.cz/fokus/actionp ... f10dh9FQ--
.annY:. píše:Jen k těm bleskovým výměnám snímačů...do začátků je to celkem zbytečné páč co kolega hlavně potřebuje je pořádně seřízená basa... dohmat, ladění - ať se ti hraje pohodlně a nepochytíš všelijaké zlozvyky z neseřízené basy...
aivn86 píše:.annY:. píše:Jen k těm bleskovým výměnám snímačů...do začátků je to celkem zbytečné páč co kolega hlavně potřebuje je pořádně seřízená basa... dohmat, ladění - ať se ti hraje pohodlně a nepochytíš všelijaké zlozvyky z neseřízené basy...
Přesně tak. Výměna snímačů je aktuální až po dlohé době. Když už člověk získá nějaký názor a zkušenosti. Rozhodně je to zbytečný dělat někdy na začátku. Začátečníkovi je to stejně docela jedno. Hlavně ji mít pořádně seříženou, aby se pohodlně hrálo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník